Coolshop har ansat den højt profilerede håndboldspiller Daniel Svensson som frontfigur i den nyindstiftede fond Cool- Unite, der skal hjælpe børn i nød. Daniel Svensson aflønnes direkte af Coolshop, og dermed får den nye fond stort set ingen administrationsomkostninger, ligesom de indsamlede beløb går direkte videre til de børn, som fonden støtter.

Aalborg, d. 7. april 2017 – Det bliver den tidligere landsholdsspiller og nuværende Skjern Håndbold-spiller Daniel Svensson, der kommer til at stå i spidsen for den nye børnefond CoolUnite. Daniel Svensson har selv været ramt af kræft to gange og ved derfor alt for godt, hvordan de børn, som fonden støtter, har det. Det er dog ikke udelukkende kræftramte børn, som CoolUnite skal hjælpe, da fonden også etableres for at støtte de mange danske skyggebørn, børn i nød og i det hele taget børn, der mangler en ekstra håndsrækning i livet.