Deltag i vores arrangementer

Få en fed oplevelse samtidig med at du støtter udsatte og sygdomsramte børn

CoolUnite Golf 

Slå et slag til fordel for sygdomsramte og udsatte børn

CoolUnite Golf – årets charity golf event
CoolUnite Golf afvikles den 24. juni 2022 hos Frederikshavn Golfklub og turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg og flotte præmier. Vi garanterer dig en vild oplevelse med både sportsligt og underholdende indhold. Det bliver golf, som du aldrig har prøvet det før. Overskuddet går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Holdturnering
Et hold består af 4 spillere: en holdkaptajn og tre medspillere. Holdet skal have et navn.
Der er plads til 22 hold på dagen.
Pris DKK 6.500.- pr. hold.  Frederikshavn Golfklub donere green fee og baneleje, så derfor er de 6500,- en donation til CoolUnite.

Program
09.00                  Indskrivning
09.30                  Velkomst
10.00                  Turneringsstart
15.30                  Auktion og præmieoverrækkelse
16.00                  Tak for i dag

 

Baneinfo: Challenge Tour og CoolUnite Golfbane i 2022: Frederikshavn Golfklub ligger i byens nordlige udkant, næsten i forlængelse af E45. Banen er en parkbane omgivet en fredskov, og med kaldenavnet ”Vendsyssels Venedig” efter de mange søer og vandløb. Terrænet er fuldstændigt fladt og derfor let at gå. Med ganske kort afstand til Kattegats blå bølger, kan vind for alvor være en udfordrende faktor, der skal tages højde for i spillet.

Tilmelding: Tilmelding foregår her. Tilmelding kræver DGU-nummer på alle fire holdmedlemmer. Tilmelding er bindende, når beløbet er betalt.
Dato: 24. juni 2022
Tid: Kl. 9.00
Spørgsmål? Kontakt venligst Charlotte Bolivard

 

 

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite