Deltag i vores arrangementer

Få en fed oplevelse samtidig med at du støtter udsatte og sygdomsramte børn

Scare House – Den forladte bar 

Scare House vender tilbage! I får en hel times gyseligheder, og I skal booke jer ind til et specifikt tidspunkt. Scare House skræmmer dig og dine venner fra vid og sans. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted, med god plads til at blive skræmt fra sans og samling. Vi slår vores kløer i Messing Jens i Hjørring den 15.-17. oktober. Stå ansigt til ansigt med din frygt en hel time og lad os føre jer igennem Den forladte bar.

Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House – Den forladte bar går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Sikr din billet til dette skræmme event og køb den allerede i dag på billetsalg.dk. I skal booke jer ind til et specifik tidspunkt og til en hel time.

Køb din billet: Lukket for booking
Datoer og venue: 
15.-17. oktober, Messing Jens, Jernbanegade 19, 9800 Hjørring
Praktisk: I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Når I ankommer ved Messing Jens, vil I først modtage en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House – Den forladte bar. Billetter købt igennem billetsalg.dk giver adgang til en person pr. billet til ‘Scare House – Den forladte bar’. Medbring billetten printet. Kom 15 minutter inden jeres booking.
COVID-19: Vi forbeholder os retten til at bede om corona-pas, og vi tilpasser arrangementet til de gældende regler og anbefalinger på det pågældende tidspunkt.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite