Giv et bidrag 

Der er over 53.000 udsatte børn og unge, som modtager mindst én social støtteforanstaltning fra kommunen og tallet er stigende. Samtidig er der omkring 60.000 børn, der hvert år indlægges på de danske hospitaler og over 10.000 børn lever med alvorlige og kroniske sygdomme.
Størrelsen af din donation har ingen betydning, vi håber blot, at du har lyst til at støtte CoolUnite, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi har støttet, kan du se dette under Nyheder eller følge med på vores sociale medier. Af hjertet tusind tak.  

MobilePay
Nr: 42233
(Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation)

Bankoverførsel 
Reg. nr: 7117
Konto nr: 1353841
(Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation)

Giv årlig virksomhedsstøtte til udsatte børn 

For at hjælpe flest mulige udsatte, sårbare og sygdomsramte børn er CoolUnite Fonden afhængig af samarbejdet med erhvervslivet. Som virksomhed donerer I årligt et bidrag til CoolUnite og får mulighed for at engagere medarbejdere og kunder.

Bidraget fra din virksomhed får enorm indflydelse for det enkelte barn, og I kan støtte på flere forskellige måder – enten ved årlig virksomhedsstøtte eller ved støtte til vores arrangementer. Ved støtte til vores arrangementer skræddersyr vi samarbejdet til din virksomhedsprofil.

Alt efter donationens størrelse har vi forskellige muligheder at tilbyde dig og din virksomhed. Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan give en årlig virksomhedsstøtte, og hvad vi kan gøre for jeres virksomhed, så kontakt vores Chief of Charity, Kathrine Lyster Hansen. Vi går gerne i dialog med jer omkring større beløb, herunder hvad de skal anvendes til og opfølgning på anvendelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Årlig virksomhedsstøtte

DKK 1.500-4.999/år
CoolUnite støttelogo
Støttediplom
CoolUnite Piggybank

DKK 5.000-24.999/år:
CoolUnite støttelogo
Støttediplom
CoolUnite Piggybank
Eksponering på CoolUnites hjemmeside
Invitation til events

DKK 25.000+/år:
CoolUnite støttelogo
Støttediplom
CoolUnite Piggybank
Eksponering på CoolUnites hjemmeside
Invitation til events
Eksponering ved events

Piggybank

Sune Ahlmann Ruberg, der er restaurantchef ved Aalborg Golf Klub, kontaktede CoolUnite, da han havde et brændende ønske om at indsamle penge til et godt formål. I samarbejde med CoolUnite faldt valget på, at denne indsamling kunne ske gennem en CoolUnite Piggybank. Samarbejdet mellem Aalborg Golf Klub, CoolUnite og Piggy endte med, at Sune stolt kunne overrække en check på 7.460,50 kroner, der nu er med i puljen til at hjælpe børn, der har brug for det. 

Er du interesseret i at starte en indsamling som Sune og Aalborg Golf Klub? Det er en nem og hyggelig måde at indsamle penge til et godt formål, og Kathrine og CoolUnite sikrer jer, at det bliver gjort på den bedste måde, så vi kan hjælpe endnu flere børn i nød. Du kan bestille din Piggy her.

Den håndmalede Piggybank er lavet i samarbejde med Creative Space.

SpotByen

Da skaberne af SpotByen først slog hovederne sammen, var det stoltheden over at bo i Aalborg, der drev værket. Sammen skabte MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro collager af billeder fra ikoniske symboler i Aalborg.

Hos CoolUnite er vi stolte over at blive inkluderet i dette samarbejde. Når du handler hos SpotByen støtter du nemlig CoolUnite med 6 pct. af overskuddet. Af hjertet tak!

Du kan læse mere og købe de skønne plakater og billeder her.

Bliv frivillig

Hjælp fra frivillige er altafgørende for CoolUnites arbejde, og vi har brug for vores frivillige i alle grene i vores arbejde

Som frivillig bestemmer du selv, hvordan og hvor meget du vil engagere dig. Du kan melde dig som fast frivillig hos CoolUnite og få ansvaret for faste daglige opgaver i fondens arbejde. Det kan inkludere planlægning af vores events, kommunikation og arbejde med vores bidragsydere. Du kan også blive frivillig ved vores events, når disse afholdes løbende. Her vil du blive kontaktet forud for de events, hvor der er brug for hjælp fra frivillige. Under et event er opgaverne varierende og meget afhængige af eventtypen, men kan for eksempel være:

  • Praktisk: Give en hånd med til opsætning, hjælpe med forplejning, tjekke billetter, uddeling af kommunikationsmateriale.
  • Salg: af mad eller drikkevarer
  • Koordinering: Du kan vælge at engagere dig yderligere ved at få ansvar for opgaver, hvor du kan idéudvikle og få din idé gjort til virkelighed samt koordinere frivilliggrupper under eventafvikling

Meld dig nemt som frivillig ved at kontakte CoolUnites Chief of Charity, Kathrine Lyster Hansen. Her skal du inkludere dit navn, alder og by. Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Arv og testamente

En arv er en ekstraordinær gave, der gør det muligt for os at gøre en ekstra indsats til gavn for de mange børn, der er ramt af en svær hverdag. I CoolUnite Fonden er vi afhængige af bidrag fra private, erhverv og andre fonde og organisationer. Hvis du vil være med til at støtte CoolUnites arbejde for udsatte, sårbare og sygdomsramte børn, kan du testamentere et beløb direkte til CoolUnites arbejde.

For at gøre det nemt for dig, har CoolUnite indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testamentere et beløb til os.

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Formularen, du udfylder, kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort. Legal Desk har skrevet to gode artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er.

Du finder CoolUnites formular her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Når efterkommere modtager arv, skal de i visse tilfælde betale arveafgift. Du kan her beregne arveafgiften og modtage en arveafgiftsrapport helt gratis. Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30% løsningen.

Det er altid muligt at lave ændringer i dit testamente, selvom du har underskrevet det.