Giv et bidrag 

Hjælp os med at give udsatte og sygdomsramte børn en håndsrækning. Med dit bidrag kan vi give flere børn en pause fra en hård hverdag, gode oplevelser og trygge voksne at gå til.

Gør en forskel og støt de børn, der har allermest brug for det lige nu.

Af hjertet tak.  

MobilePay
Nr: 42233

Bankoverførsel 
Reg. nr: 7117
Konto nr: 1353841

Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation.

Køb og støt CoolUnite

Støt CoolUnite igennem Coolshop

Hver gang du shopper på www.coolshop.com kan du ved checkout vælge at støtte CoolUnite med DKK 20. Med din støtte er du med til at hjælpe os med at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark.

TuaMea sponsor

TuaMea har besluttet sig for det næste år at donere DKK 75 pr. solgt smykke af Krammebamsen og Lykketrolden til udsatte og syge børn igennem CoolUnite. Hvert smykke har sin egen historie hos TuaMea. Lykketrolden beskytter og bringer lykke, og den er dermed god altid at have på sig. Med en Lykketrold er du aldrig alene. Når du køber en af disse smykker hos TuaMea støtter du dermed udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite.

MonAventure støtter CoolUnite

ShineBy støtter CoolUnite, så hver gang du køber en polering af din bil eller båd donerer Shineby DKK 300 til CoolUnite. Du bestiller din polering ved at kontakte ShineBy her.
ShineBy er en klargørings virksomhed, der arbejder med klargøring, vask og polering af biler og både i højeste kvalitet. Så høj kvalitet, at ShineBy de sidste fem år har hjulpet deltagerene til Cool Car Race. Derfor gøres det årlige støttebeløb fra ShineBy op hvert år til Cool Car Race.

Køb og støt CoolUnite

Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktioner kan gøre en god handel samtidigt med at du støtter et godt formål. Giv et bud på en vare på www.odendo.dk og vælg samtidig at støtte CoolUnite.

MonAventure støtter CoolUnite

Mon Aventure støtter CoolUnite med 50 kr. pr. solgte hoodie. Mon Aventure er en webshop med mode til børn og kvinder. Ud over mode, kan du også finde fine ting til hjemmet. Hos Mon Aventure er hver dag et lille eventyr, hvor alle fortjener det bedste. Det er også med denne overbevisning at Mon Aventure støtter udsatte og syge børn igennem CoolUnite.

Bliv erhvervspartner og gør en forskel

Vil du og din virksomhed gøre en konkret forskel for udsatte og syge børn? Så står vi klar til at finde vej for det samarbejde, der passer bedst til jeres ønsker. Det kan blandt andet være igennem sponsorater, indsamlingspartnerskaber og samarbejder omkring vores arrangementer.

Et samarbejde med os vil udover at gøre en mærkbar forskel også kunne bidrage til jeres CSR-strategi, engagere jeres medarbejdere og kunder – og ikke mindst skabe en positiv fortælling om at jeres virksomhed bruger jeres indflydelse til at gøre en forskel for sårbare børn og deres familier. 

Hvis jeres virksomhed er interesseret i et sponsorat eller andet samarbejde med CoolUnite, så kontakt Henriette på hedm@coolunite.dk eller telefon +45 2527 5030.

Tak til vores erhvervspartnere 

Coolshop støtter CoolUnite
Adjø støt CoolUnite
TuaMea sponsor
Anyday støtter CU
QuickInfo støtter CoolUnite
Støt CoolUnite via Odendo

Få skattefradrag 

Når du støtter CoolUnite, kan du få fradrag. I 2021 kan du få fradrag på op til DKK 17.000, uanset om du har indbetalt til en eller flere foreninger. Samlevende ægtefæller kan hver for sig give bidrag og opnå fradragsret for egne bidrag.

Læs mere om fradragsregler på SKAT’s hjemmeside her.

Vi skal bruge dit CPR- eller CVR-nummer
Hvert år i januar indberetter vi de bidrag vi har modtaget direkte til SKAT. Har du ikke allerede oplyst dit CPR- eller CVR-nummer i forbindelse med et bidrag, er du meget velkommen til at kontakte os på
info@coolunite.dk.

På årsopgørelsen fra SKAT kan du se hvilket beløb, der er indberettet.

Arv og testamente

En arv er en ekstraordinær gave, der gør det muligt for os at gøre en ekstra indsats til gavn for de mange børn, der er ramt af en svær hverdag. I CoolUnite Fonden er vi afhængige af bidrag fra private, erhverv og andre fonde og organisationer. Hvis du vil være med til at støtte CoolUnites arbejde for udsatte, sårbare og sygdomsramte børn, kan du testamentere et beløb direkte til CoolUnites arbejde.

For at gøre det nemt for dig, har CoolUnite indgået et samarbejde med to juridiske virksomheder, Dokument24 og Legal Desk. Virksomhederne hjælper dig gratis med at testamentere et beløb til os.

Testamente – her fordeler du al din arv
Når du vælger at oprette et testamente, fordeler du al arv efter dig. I testamentet kan du vælge at tildele noget af din arv til CoolUnite og noget til andre arvinger. Du kan også vælge at oprette et testamente, hvori du tildeler al arv til CoolUnite.
Testamentet bliver gratis at oprette når CoolUnite tildeles arv. Se hvordan testamentet oprettes her.

Legat – her gives kun arv til CoolUnite
Du kan oprette et legat, som giver CoolUnite et beløb af din arv. Legatet kan oprettes uanset, om du har et testamente i forvejen. Resten af din arv fordeles, som du har beskrevet i henhold til arvelovens regler, eller som du har beskrevet i dit testamente. Du finder CoolUnites legatformular her.

Personlig rådgivning ved oprettelse af testamente og legat
Ønsker personlig rådgivning i forbindelse med oprettelse af et testamente eller et legat online, kan du også kontakte den juridiske virksomhed Mine Arvinger, som CoolUnite også har et samarbejde med. Hos Mine Arvinger foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Deres fokus er at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter.
Når du henvender dig hos Mine Arvinger kan du ligeledes få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker CoolUnite gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.
Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke CoolUnite i dit testamente, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist.
Læs mere om oprettelse af testamenter hos Mine Arvinger her.

Underskrift af testamente og legat
Når du har oprettet testamente eller legat, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Når efterkommere modtager arv, skal de i visse tilfælde betale arveafgift. Du kan beregne arveafgiften og modtage en arveafgiftsrapport helt gratis. Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video om 30% løsningen.

Det er altid muligt at lave ændringer i dit testamente og legat, selvom du har underskrevet det.