Giv et bidrag

Hvis du vil donere penge til CoolUnite, kan du gøre det ved at lave en bankoverførelse eller lave en overførsel via MobilPay. Størrelsen af din donationen har ingen betydning, vi håber blot, du har lyst til at støtte CoolUnite, så Daniel kan hjælpe endnu flere børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi har støttet, kan du se dette under ‘Det har vi støttet‘ eller tjekke vores sociale medier. Af hjertet tusind tak.  

MobilePay
Nr: 42233

Bankoverførsel 
Reg. nr: 7117
Konto nr: 1353841
(Husk at angive navn og CPR-nummer)

 

Andre måder at støtte på

Sponsorater og samarbejdspartnere

For at CoolUnite kan blive en succes, har vi behov for økonomisk støtte og hjælpsomme mennesker. Ved at støtte os viser både du og din virksomhed socialt ansvar og kan med gode grunde benytte jer af CoolUnite i jeres CSR-strategi. Samtidigt er I med til at gøre en kæmpe forskel.
Som tak vil jeres firmas logo blive vist længere nede på siden, da vi er meget stolte af vores sponsorer og samarbejdspartnere. Ønsker du at blive sponsor eller samarbejdspartner, bedes du udfylde formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du en idé?

Har du og/eller din virksomhed en anden idé til, hvordan I kan støtte CoolUnite og de børn, vi hjælper, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle dit forslag. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med gavedonationer eller saftevandssalg fra jeres garage. Ingen ideer er for dumme eller for små. Skiv til os via kontakt formularen nedenfor. Vi elsker intiativtagere!

Piggybank

Sune Ahlmann Ruberg, der er restaurantchef ved Aalborg Golf Klub, kontaktede CoolUnite, da han havde et brændende ønske om at indsamle penge til et godt formål. I samarbejde med CoolUnite faldt valget på, at denne indsamling kunne ske gennem en CoolUnite Piggybank, der kunne mæske sig i salget fra restaurantens cookies.

Samarbejdet mellem Aalborg Golf Klub, CoolUnite og Piggy endte med, at Sune stolt kunne overrække en check på 7.460,50 kroner, der nu er puljen om at hjælpe børn, der har brug for det. Vi er stolte over at samarbejdet med Aalborg Golf Klub fortsætter næste sæson. 

Er du interesseret i at starte en indsamling som Sune og Aalborg Golf Klub? Send Daniel en mail her og få besøg af Piggy. Det er en nem og hyggelig måde at indsamle penge til et godt formål, og Daniel og CoolUnite sikrer jer, at det bliver gjort på den bedste måde, så vi kan hjælpe endnu flere børn i nød.

Den håndmalede Piggybank er lavet i samarbejde med Creative Space.