Giv et bidrag

Hvis du vil donere penge til CoolUnite, kan du gøre det ved at lave en bankoverførelse eller lave en overførsel via MobilePay. Størrelsen af din donation har ingen betydning, vi håber blot, at du har lyst til at støtte CoolUnite, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi har støttet, kan du se dette under ‘Det har vi støttet‘ eller tjekke vores sociale medier. Af hjertet tusind tak.  

MobilePay
Nr: 42233

Bankoverførsel 
Reg. nr: 7117
Konto nr: 1353841
(Husk at angive navn og CPR-nummer)

 

Andre måder at støtte på

Sponsorater og samarbejdspartnere

For at CoolUnite kan blive en succes, har vi behov for økonomisk støtte og hjælpsomme mennesker. Ved at støtte os viser både du og din virksomhed socialt ansvar og kan med gode grunde benytte jer af CoolUnite i jeres CSR-strategi. Samtidig er I med til at gøre en kæmpe forskel.
Som tak vil jeres firmas logo blive vist længere nede på siden, da vi er meget stolte af vores sponsorer og samarbejdspartnere. Ønsker du at blive sponsor eller samarbejdspartner, bedes du udfylde formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du en idé?

Har du og/eller din virksomhed en anden idé til, hvordan I kan støtte CoolUnite og de børn, vi hjælper, er du meget velkommen til at kontakte os med dit forslag. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med gavedonationer eller saftevandssalg fra jeres garage. Ingen ideer er for dumme eller for små. Skiv til os via kontaktformularen nedenfor. Vi elsker intiativtagere!

Ved kontakt til CoolUnite registreres navn, e-mailadresse, organisation/forening samt evt. telefonnummer sammen med de oplysninger du sender om din projektidé. Oplysningerne anvendes til at sende dig bekræftelse, vurdere din projektidé samt til at svare dig. Kun relevante medarbejdere hos CoolUnite fonden har adgang til oplysningerne. Oplysningerne videregives ikke og opbevares i maksimalt et år, hvorefter de slettes eller anonymiseres. Du kan henvende dig til info@coolunite.com for at få mere information om vores persondatapolitik.

Piggybank

Sune Ahlmann Ruberg, der er restaurantchef ved Aalborg Golf Klub, kontaktede CoolUnite, da han havde et brændende ønske om at indsamle penge til et godt formål. I samarbejde med CoolUnite faldt valget på, at denne indsamling kunne ske gennem en CoolUnite Piggybank, der kunne mæske sig i salget fra restaurantens cookies.

Samarbejdet mellem Aalborg Golf Klub, CoolUnite og Piggy endte med, at Sune stolt kunne overrække en check på 7.460,50 kroner, der nu er med i puljen til at hjælpe børn, der har brug for det. Vi er stolte over at samarbejdet med Aalborg Golf Klub fortsætter næste sæson. 

Er du interesseret i at starte en indsamling som Sune og Aalborg Golf Klub? Send Kathrine en mail her og få besøg af Piggy. Det er en nem og hyggelig måde at indsamle penge til et godt formål, og Kathrine og CoolUnite sikrer jer, at det bliver gjort på den bedste måde, så vi kan hjælpe endnu flere børn i nød.

Den håndmalede Piggybank er lavet i samarbejde med Creative Space.