Giv et bidrag

Hvis du vil donere penge til CoolUnite, kan du gøre det ved at lave en bankoverførelse eller lave en overførsel via MobilePay. Størrelsen af din donation har ingen betydning, vi håber blot, at du har lyst til at støtte CoolUnite, så vi sammen kan hjælpe endnu flere børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi har støttet, kan du se dette under Nyheder eller tjekke vores sociale medier. Af hjertet tusind tak.  

MobilePay
Nr: 42233
(Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation)

Bankoverførsel 
Reg. nr: 7117
Konto nr: 1353841
(Husk at angive CPR-nummer, hvis du ønsker at få fradrag fra SKAT for din donation)

 


 

Bliv frivillig

Hjælp fra frivillige er altafgørende for CoolUnites arbejde, og vi har brug for vores frivillige i alle grene i vores arbejde

Som frivillig bestemmer du selv, hvordan og hvor meget du vil engagere dig. Du kan melde dig som fast frivillig hos CoolUnite og få ansvaret for faste daglige opgaver i fondens arbejde. Det kan inkludere planlægning af vores events, kommunikation og arbejde med vores bidragsydere. Du kan også blive frivillig ved vores events, når disse afholdes løbende. Her vil du blive kontaktet forud for de events, hvor der er brug for hjælp fra frivillige. Under et event er opgaverne varierende og meget afhængige af eventtypen, men kan for eksempel være:

  • Praktisk: Give en hånd med til opsætning, hjælpe med forplejning, tjekke billetter, uddeling af kommunikationsmateriale.
  • Salg: af mad eller drikkevarer
  • Koordinering: Du kan vælge at engagere dig yderligere ved at få ansvar for opgaver, hvor du kan idéudvikle og få din idé gjort til virkelighed samt koordinere frivilliggrupper under eventafvikling

Meld dig nemt som frivillig ved at kontakte CoolUnites Chief of Charity, Kathrine Lyster Hansen. Her skal du inkludere dit navn, alder og by. Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Andre måder at støtte på

Sponsorater og samarbejdspartnere

For at CoolUnite kan blive en succes, har vi behov for økonomisk støtte og hjælpsomme mennesker. Ved at støtte os viser både du og din virksomhed socialt ansvar og kan med gode grunde benytte jer af CoolUnite i jeres CSR-strategi. Samtidig er I med til at gøre en kæmpe forskel.
Som tak vil jeres firmas logo blive vist længere nede på siden, da vi er meget stolte af vores sponsorer og samarbejdspartnere. Ønsker du at blive sponsor eller samarbejdspartner, bedes du udfylde formularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du en idé?

Har du og/eller din virksomhed en anden idé til, hvordan I kan støtte CoolUnite og de børn, vi hjælper, er du meget velkommen til at kontakte os med dit forslag. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med gavedonationer eller saftevandssalg fra jeres garage. Ingen ideer er for dumme eller for små. Skiv til os via kontaktformularen nedenfor. Vi elsker intiativtagere!

Ved kontakt til CoolUnite registreres navn, e-mailadresse, organisation/forening samt evt. telefonnummer sammen med de oplysninger du sender om din projektidé. Oplysningerne anvendes til at sende dig bekræftelse, vurdere din projektidé samt til at svare dig. Kun relevante medarbejdere hos CoolUnite fonden har adgang til oplysningerne. Oplysningerne videregives ikke og opbevares i maksimalt et år, hvorefter de slettes eller anonymiseres. Du kan henvende dig til info@coolunite.com for at få mere information om vores persondatapolitik.

Piggybank

Sune Ahlmann Ruberg, der er restaurantchef ved Aalborg Golf Klub, kontaktede CoolUnite, da han havde et brændende ønske om at indsamle penge til et godt formål. I samarbejde med CoolUnite faldt valget på, at denne indsamling kunne ske gennem en CoolUnite Piggybank, der kunne mæske sig i salget fra restaurantens cookies.

Samarbejdet mellem Aalborg Golf Klub, CoolUnite og Piggy endte med, at Sune stolt kunne overrække en check på 7.460,50 kroner, der nu er med i puljen til at hjælpe børn, der har brug for det. Vi er stolte over at samarbejdet med Aalborg Golf Klub fortsætter næste sæson. 

Er du interesseret i at starte en indsamling som Sune og Aalborg Golf Klub? Send Kathrine en mail her og få besøg af Piggy. Det er en nem og hyggelig måde at indsamle penge til et godt formål, og Kathrine og CoolUnite sikrer jer, at det bliver gjort på den bedste måde, så vi kan hjælpe endnu flere børn i nød.

Den håndmalede Piggybank er lavet i samarbejde med Creative Space.