Bliv frivillig  – Bliv CoolUniter

Din TID gør en forskel

En time, en dag, en uge…

Ved at du donerer din tid, kan vi give flere børn en pause fra en hård hverdag, gode oplevelser og trygge voksne at gå til.

Det er gratis for dig, men uvurderligt for de børn, som du hjælper.

Er din interesse at lave events, sælge erhvervspakker eller er du mere til administrative opgaver? Måske har du lyst til at blive tilkaldefrivillig til et af vores mange arrangementer? Mulighederne er mange og vi har helt sikkert et job, der passer til dig. Hjælp os med at give udsatte og sygdomsramte børn en håndsrækning. 

Gør en forskel og støt de børn, der har allermest brug for det lige nu.

Hvilke opgaver har I? 

CoolUniter Sales

Bliv en del af vores team af professionelle frivillige – CoolUnite Sales – som opsøger virksomheder med henblik på erhvervssamarbejde i form af virksomhedssponsorater og indsamlingspartnerskaber. Du får mulighed for at skræddersy din salgspakke.

CoolUniter idéudvikler

Har du en god idé til en donationsmulighed enten på din arbejdsplads eller i dit netværk og har du brug for sparring for at komme i gang, så kan vi hjælpe dig videre i processen. Du bliver frivillig tovholder på dit eget projekt.  

CoolUniter generelt

Kan du lide at være på til messer? Er i dit es bag en disk på et marked? Kan du lide at være praktisk gris?

Vil du bare gerne gøre en forskel, men ved ikke hvordan du skal komme i gang. Så tag fat i os.

CoolUniter skills

Har du erfaring indenfor konkrete professioner såsom fotografering, fundraising, video produktioner eller er du bare en haj til hjemmesider? 

 

Cool Water

Kan du sælge isterninger på Sydpolen og har du mod på at udvide dit netværk? Så har vi brug for din donerede tid til at udbrede Cool Water med donation til CoolUnite.   

CoolUniter Charity Rider

Er du rytter, ponyfar eller på anden måde inde i ridesportens verden, kender du sikker vores landsdækkende turnering: CoolUnite Cup. Har du lyst til at blive charity rider? Skriv til os

Vi er frivillige 

Som salgsfrivillig hos CoolUnite kan jeg få sat mit store netværk i spil og sikre mig at endnu flere børn får gavn af donationerne fra CoolUnite.

Jeg tænker, at jeg ved at bruge min faglige baggrund, kan bidrage på en konstruktiv måde, som kun koster mig min tid, men som gør en kæmpe forskel for børnene.

Søren

“Jeg hjælper til ved arrangementer, hvor jeg understøtter og oplyser om CoolUnite. Jeg har hjulpet på kontoret med forfaldne opgaver.

Jeg er frivillig hjælper i CoolUnite, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for sårbare og udsatte børn. – og så er det en kæmpe plus at have på mit CV.”

Suyha

“Som CoolUniter føler jeg, at jeg indgår i et fællesskab, som udover at hjælpe børnene også giver mig en følelse af at høre til og være en del af noget større .

Jeg kan klart anbefale, at blive frivillig hos CoolUnite.”

Helene

Vi vil gerne høre fra dig 

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en CoolUnite-medarbejder. Sammen finder vi ud af hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig. 

Skriv også til os, hvis du har spørgsmål, idéer til en indsamling eller andet.

7 + 5 =

Når du udfylder formularen accepterer du, at CoolUnite må kontakte dig via sms, telefon og e-mail.

Du kan også tage fat i vores frivilligkonsulent Charlotte Møller Bolivard på chbo@coolunite.dk eller på Tlf. 5060 5207

 

Følg os på Sociale Medier