FØLG FONDENS DAGLIGE AKTIVITETER PÅ SOCIALE MEDIER

FACEBOOKINSTAGRAM

Så ruller ”SuperDysten” igen på NOVA FM.

 Vi er hos CoolUnite glade og stolte og en lille smule spændte, når otte fantastiske deltagere fra mandag den 27. Maj 2024 til mandag den 10. Juni 2024 skal konkurrere imod hinanden med hele Danmark som tilskuer, om hvem der er dygtigst og sejest til at samle flest penge ind i konkurrencen ”SuperDysten” der kører alle hverdage på NOVA FM. 

Vi har fundet de otte sejeste virksomheder i Danmark som alle glæder sig til at konkurrere imod hinanden i den gode sags tjeneste.

De otte seje deltagere er:

www.panoramasilkeborg.dk
www.toppenafdanmark.dk
www.ayadining.com
www.inspiratorium.info
www.rengoeringspartner.dk
www.obsidian.dk
www.renell.dk
www.pitchogco.dk

Vi ønsker alle otte deltagere kæmpe held og lykke og tak for at gide kæmpe til fordel for Coolunite.

 

500.000 kr. til børnehospice Lukashuset

30. dec. 2023: CoolUnite har på årets sidste arbejdsdag valgt at donere 500.000 kr. til Lukashuset – Børne- og ungehospice for at støtte og hjælpe de fantastiske mennesker, der skaber de bedste rammer for børn og familier i denne meget svære situation.
Tak til alle jer der har støttet os i 2023, vi kunne ikke gøre det uden jeres donationer – store, som små – alt hjælper og gør en forskel ♥️
Vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere i 2024 ?
I ønskes et rigtig godt nytår fra os i CoolUnite.
 

100.000 kr. til Julegaveregn

CoolUnite støtter udsatte børn og unge og har bidraget til at anbragte børn og unge kan få julegaver.
Julegaveregn har siden 2006 indsamlet penge til julegaver til anbragte børn på børnehjem og døgninstitutioner i Danmark, Grønland og Færøerne. Indsamlingen gennemføres i månederne op til jul og alle donationer går ubeskåret til julegaver, fordi alle involverede arbejder gratis.
CoolUnite ønsker at alle børn skal mærke at det er jul, og har valgt at donere 100.000 kr. til Julegaveregn og det fantastiske arbejde de gør for de anbragte børn..
 

1.200.000 kr. til Ønskelands Pausehus

CoolUnites hjertebarn modtager støtte så endnu flere børn og deres familier kan få en pause fra sygdom og hverdag.
Ønskelands Pausehus er et fantastisk sted som gør en stor forskel for rigtig mange syge børn og deres familier. Da Ønskeland og CoolUnite søsatte Pausehuset som et pilotprojekt i 2019, havde vi ikke drømt om at det skulle udvikle sig til det det er i dag. Nemlig en mulighed for en pause i en hård hverdag præget af sygdom for mange familier.
CoolUnite har valgt at donere 1.200.000 kr. til Ønskelands Pausehus, så endnu flere familier med syge børn kan få mulighed for at få en tiltrængt pause.
I 2019 var der ca. 30 familier der fik muligheden, og i 2023 er der et mål om at 230 familier kan komme på ophold.
Det synes vi er ret fantastisk!
 

“Alle børn fortjener en god juleaften”

CoolUnite bakker op om Dansk Folkehjælp, som arbejder under ovenstående slogan.

Julen er en ekstra hård for mange familier. Det bør den ikke være, og derfor har CoolUnite doneret 50.000 kr. til Dansk Folkehjælp. Skellet mellem rig og fattig i Danmark er blevet større, og tusindvis af børn lider afsavn i deres hverdag. De rekordhøje prisstigninger presser udsatte børnefamilier ekstra hårdt.  Derfor er det vigtigt, at børnene én dag om året kan føle sig som deres jævnaldrende og nyde en glædelig juleaften. Det hjælper Dansk Folkehjælp med.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

500.000 kr. til Børnehuset SIV.

CoolUnite donerer 500.000 kr. til Børnehuset SIV.

Børnehuset Siv er et unikt dagtilbud med særligt hygiejniske rammer for 0-6-årige børn med nedsat immunforsvar. Her skabes en tryg base og et pusterum fra den isolerede dagligdag inden for hjemmets fire vægge, som er et vilkår, når man har et barn med nedsat immunforsvar. Børnehuset Siv er det eneste af sin art i Danmark.
Et barn med sygdom har ligesom raske børn brug for leg og oplevelser. I Børnehuset Siv hjælper man børnene med at blive en del af et fællesskab og være med i de helt almindelige børneaktiviteter, som er vigtige for børns trivsel og udvikling. Børnehuset Siv er samtidig et tilbud til forældre og en mulighed for indimellem at få en pause fra sygdom, støtte fra det professionelle personale og et fællesskab med andre forældre i samme situation.

 
 
 
 
 
 
 
 

Efterårsferie for udsatte børn og unge

CoolUnite donerer 20.000 kr. til afholdelse af efterårsferie for udsatte børn og unge.
For mange er efterårsferien ensbetydende med familiehygge og for nogle også ture eller rejser, men for nogle børn sker der ikke så meget. Derfor har Foreningen Børnelejren på Langeland det eneste formål, nemlig at afholde finansierede lejre for dårligt stillede børn og unge fra hele landet. Det kan være omsorgssvigtede og udsatte børn samt børn med diagnoser såsom ADHD, ADD, OCD, angst og autisme.
CoolUnite har valgt at donere 20.000 kr., som går til at afholde en lejr i uge 42 for socialt udsatte børn og unge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cool Car Race 2022 slår alle rekorder

Den årlige afholdelse af Cool Car Race blev en stor succes.
2.648.181 kr. blev dette års overskud – så alle rekorder i forhold til tidligere år er slået! Vi er helt blæst bagover, og det flotte beløb ville ikke være muligt at indsamle uden kæmpe opbakning fra både kørere, sponsorer og øvrige samarbejdspartnere. Det er fantastisk når man kan stå sammen om at støtte syge og udsatte børn i Danmark.
Det er besluttet at overskuddet skal gå til:
 
1 mio. kr. til Lukashuset – Børne og Ungehospice
1 mio. kr. til Ønskeland og
150.000 kr. til Skyggebørn
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommercamp for organtransplanterede børn

CoolUnite støtter op om Organdonation – ja tak!´s sommercamp.

Når man er et barn der er ramt af organsvigt eller har fået organtransplantation, så er det nogle gange vigtigt og rigtig rart at møde ligesindede. Derfor afholder Organdonation – ja tak! Familiecamp for netop denne gruppe af børn og deres familier. CoolUnite har doneret 135.000 til afholdelse af campen, som udover at skabe mange gode oplevelser for børnene også giver søskende og forældre mulighed for at udveksle erfaringer og skabe nye stærke relationer.

Familierne får på campen mulighed for både at være sammen som familie og få fyldt lidt på “nærværs-kontoen”, derudover er der forskellige aktiviteter samt fællesarrangementer, som de kan deltage i. På den måde får alle i familien ladet batterierne og får skabt et netværk, som de efterfølgende også kan trække på.

Cool Days – giver børnene oplevelser og stemmer

Spar Nord Fonden, CoolUnite og Børnehjælpsdagen går sammen om at støtte nyt projekt for anbragte børn.

Koncerterne er en hjertesag for Jette Hill Ludvigsen, der selv er biologisk mor til 5 og plejemor til 4 børn & unge. Hun ved, at anbragte børn oftere oplever at være mere alene og ensomme end andre børn. Det ønsker hun at ændre med Cool Days koncerterne.
”Musik kan noget særligt. Den giver en følelse af fællesskab og sammenhold, og det har de mange anbragte børn og unge i dén grad brug for. Anbragte børn har sjældent mulighed for at komme til en koncert, da det det vejer tungt i budgettet på institutionerne og i plejefamilierne. Så jeg er dybt taknemlig for at Spar Nord Fonden, CoolUnite og de mange frivillige hjælper mig med at gøre en forskel med mine koncertdage. Jeg er sikker på, at det vil give børnene en skøn oplevelse og styrke deres tro på dem selv”, siger Jette Hill Ludvigsen.
Koncerterne kommer til at foregå i hende og hendes mands have i Vanløse, da hun gerne vil have at børnene og de unge oplever det som et nært og trygt miljø. Hun har holdt mange koncerter i haven, hvor der er plads til cirka 250 børn og unge.
Jettes mangeårige drøm om at lave havekoncerter for anbragte børn og unge kom i stand med hjælp fra Malene Brandt, konservativt byrådsmedlem i Gentofte. Malene Brandt, der både sidder i Spar Nord Bankråd og i CoolUnite Fondens bestyrelse kunne straks se muligheden for, at Jettes drøm kunne blive til virkelighed igennem støtte og hjælp fra de to fonde. Jette og Malenes mål er, at gøre Jette´s koncerter til tilbagevendende og landsdækkende begivenheder, og med donationerne tager koncerterne i Vanløse nu form.
”I Spar Nord Fonden støtter vi fællesskaber der mærkes, og det må siges at være tilfældet med Cool Days, der kan give børnene et pusterum, uforglemmelige oplevelser og i det hele taget være med til at sikre trivsel. Vi er stolte over at bidrage til, at sårbare børn og unge også bliver set og får mulighed for at indgå i et fællesskab og føle sig som en del af noget betydende,” fortæller Bo Uggerhøj, Fondsdirektør for Spar Nord Fonden.
”I CoolUnite Fonden vil vi rigtigt gerne være med til at give anbragte børn og unge en berigende dag med kulturelle input. De anbragte børn har brug for en pause fra deres ofte udfordrende hverdag. En dag der er deres egen, som er fyldt med glæde, nærvær og samvær. Det at kunne komme til koncert med en eller flere af de unges store stjerner, håber vi, vil være en minderig oplevelse, der kan skabe nye bånd og sociale relationer for dem”, siger formand i CoolUnite Fonden, Jakob Risgaard.
Det er Børnehjælpsdagen, der hvert år har kontakt med over 9.000 anbragte børn og unge, som står for invitationerne til koncerterne. Her glæder projekt- og arrangementschef Ida Jacobsen sig over, de muligheder, som koncerterne kan give de anbragte børn og unge.
”Vi kender rigtigt mange børn og unge, som kun meget sjældent får mulighed for at få kulturelle oplevelser, og vi ved fra forskningen, at gode, nære relationer har stor indflydelse på børnenes voksenliv. Derfor er det vigtigt at skabe grobund for, at disse relationer kan udvikle sig positivt. Det kan Jettes gode koncert oplevelser være med til”, siger hun.
Der er kun adgang til koncerterne for inviterede anbragte børn og unge, der får mulighed for at komme helt tæt på deres store idoler med hygge, snak, leg – og få autografer og billeder sammen med dem.
Cool Days vil blive afviklet som nærværende og intime havekoncerter i Vanløse d. 21. og 22. maj 2022.
Lørdag d. 21. maj er for børn & unge i alderen 10 – 18 år; Optrædende; Artigeardit, Icekid, Jimilian & Toko
Søndag d. 22. maj er for børn og unge i alderen 2 – 10 år; Optrædende; Dissing, Dissing & Las med “Mormor´s gebis”.

Se mere om dagene under Events.

Jette Hill Ludvigsen, arrangør, journalist og plejemor. Jacob Risgaard, Bestyrelsesformand i CoolUnite samt Bo Uggerhøj, Fondsdirektør i Spar Nord Fonden

CoolUnite donerer DKK 450.000 til Landsforeningen Talentspejderne

Fondens donation muliggør at 250 unge kan gennemgå talentprogrammet landet over.

Coolunite fondens aktiviteter har siden sin start primært haft fokus på at hjælpe sygdomsramte og udsatte børn. Nu udvider fonden sine støtteaktiviteter med en forebyggende indsats ved at hjælpe en gruppe af unge i udskolingen, der har behov for hjælp til at få øje på deres evner og talenter, så de forøger deres muligheder for at få en uddannelse og et job. Det gør de ved at donere midler til en af de førende organisationer på området, Landsforeningen Talentspejderne.

Landsforeningen Talentspejderne startede i 2010 netop for at hjælpe flere unge i uddannelse og job. I grundskolen fokuseres der først og fremmest på de boglige fag. Det kan nemt give gruppen af såkaldt ”udpræget praktiske begavede”, som Niels Hausgaard ville kalde dem, den indbildning at de ikke duer til noget. I samarbejde med nogle af landets førende specialister udviklede Talentspejderne et særligt talentprogram, som hjælper de unge med at få øje på det de er gode til.

”Skolesystemet i Danmark er på mange måder velfungerende for den brede gruppe af unge, hvor bøger og lektier giver mening, og de trives med at gå i skole. Men der er også en gruppe af unge, som skolesystemerne åbenlyst ikke når. Det er unge som oplever, at deres evner og talenter ikke på sammen måde bliver synliggjort og værdsat. Det kan vores talentprogram hjælpe dem med”, siger Landsforeningen Talentspejdernes formand, Ulrik Husum. Han henviser f.eks. til en undersøgelse foretaget af Randers kommune i 2019, der viste, at hele 80 procent af de unge, som var vurderet ”ikke-uddannelsesparate” før talentforløbet – efter forløbet blev vurderet ”uddannelsesparate”.

Landsforeningen Talentspejdernes talentprogram består i 24 ugentligt møder af ca. 1½ times varighed. De unge mødes med en frivillig talentspejder, som er blevet uddannet til at bruge værktøjerne der blandt andet består af øvelser og opgaver, hvor den unges læringsstile, intelligenser og karakterstyrker bliver synliggjorte. Efterhånden som talenterne, evnerne og styrkerne bliver synliggjorte begynder parret at se på, hvor på arbejdsmarkedet disse talenter efterspørges. De besøger også virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

”Der sker det forunderlige, når man møder de unge med fokus på det de er gode til, så åbner de sig op og fortæller om det der trykker dem. Det er typisk ganske almindelige teenageproblemer, som den unge trænger til at tale med en voksen om. En voksen der lytter og ikke har nogle aktier i den unges liv som sådan”. Hvis der kommer noget frem, hvor den unge har brug for professionel hjælp, så bliver der sørget for det i samarbejde med forældrene og kommunen”, forklarer Ulrik Husum.

Landsforeningen Talentspejderne startede som et Satspuljeprojekt. I dag findes foreningen i 14 kommuner og hjælper ca. 250 unge om året. Det frivillige arbejde drives delvis af den betaling kommunerne giver pr. elev de visiterer i forløb og delvis med støtte og donationer fra fonde og puljer.

Manden bag to nordjyske virksomheder støtter CoolUnite  

Når du handler hos BabyKidz eller benytter Nordjyllands Sug og Spul er du samtidig med til at støtte CoolUnite.

Thomas Pilgaard er en mand med hjertet på det helt rette sted. I hans to virksomheder BabyKidz og Nordjyllands Sug og Spul (NSS) har han nemlig besluttet at donere til CoolUnite.

I BabyKidz, som er en dansk webshop med et stort udvalg af legetøj, ude-leg, sengetøj, rygsække samt meget andet, har Thomas valgt at donere 5 kr. pr. ordre.

I Nordjyllands Sug og Spul, som tilbyder kloakservice, doneres der 20 kr. pr. ordre/opgave. CoolUnite har allerede modtaget den første donation på 15.000 kr. fra NSS – af hjertet tak til Thomas for den flotte donation! Vi glæder os til at samarbejde med både BabyKidz og NSS fremover, og til at give den flotte donation til børn, der har brug for hjælp.

Har du en ide til, hvordan vi kan samarbejde om at indsamle til udsatte og sygdomsramte børn? Send Henriette en mail –hedm@coolunite.dk, så vi sammen kan støtte udsatte og sygdomsramte børn, der har brug for en hjælpende hånd.

EMS-Ambulance og CoolUnite indgår samarbejde  

EMS- Ambulance har allerede lavet den første flotte donation i samarbejde med Source Technology

EMS Ambulance er en privat operatør inden for ambulance og sygetransport, som varetager transport globalt, på tværs af landegrænser for både forsikringsselskaber og private. Blandt andet tilbyder EMS Ambulance muligheden for at opfylde et ønske hos patienterne om at opleve eller gense et sted. Da det ofte ikke er muligt for patienten at komme ud via almindelig transport, fordi man er sengeliggende, ikke har kræfterne – eller på anden vis ikke kan gå og stå.

EMS Ambulance kører blandt andet med børn og unge, der skal på hospice, som netop er et af CoolUnites store støtteprojekter, derfor giver det ekstra stor mening for EMS Balance at støtte op om CoolUnites arbejde, og derigennem være med til at gøre en forskel for de alvorligt syge og udsatte børn.

Udover at varetage ambulance- og sygetransport foretager EMS også helbredstjek samt PCR og Kviktest for virksomheder.

EMS vil fremover give 1 kr. pr. kørt km i Ambulancen samt 10 kr. pr. gennemført helbredstjek.

Vi er hos CoolUnite meget taknemmelige og glæder os til det nye samarbejde med EMS Ambulance.

Faktisk har vi allerede fået den første flotte donation på 20.500 kr.!! Denne donation er givet i samarbejde med EMS Ambulance´s samarbejdspartner Source Technology. Af hjertet tak fordi I er med til at gøre en forskel!

CoolUnite modtager DKK 25.000 fra Admin By Request  

Admin by Request fra Fasttrack Software har valgt at bakke op om CoolUnites arbejde for udsatte og sygdomsramte børn

Admin By Request er et dansk firma, som giver pc-/Mac- og Linux- brugere en mulighed for at installere programmer på en sikker måde, så de ikke får virus på deres pc’er. Admin By Request, der udelukkende henvender sig til virksomheder, har løsninger med global rækkevidde, og er blandt verdens førende inden for sit felt.

Admin By Request minimerer risikoen for ransomware (virus), ved kun at give brugeren kontrolleret og begrænset adgang til administrative opgaver, samt opfylde kundens IT-sikkerheds og compliancekrav – helt uden at genere slutbrugerne eller belaste IT-afdelingen i virksomheden.

Admin By Request er en del af FastTrack Software, som løbende støtter velgørende formål. Virksomheden har medarbejdere siddende rundt omkring i hele verden, og har i november måned brugt en af deres såkaldte ”Focus Friday”s til at sætte fokus på CoolUnite og vores arbejde og samtidig donere hele dkk 25.000 til fondens arbejde. Det er vi helt utroligt glade og taknemmelige for! Af hjertet tak for det – vi glæder os til at give donationen til børn, der har brug for den ekstra hjælp!

 

CoolUnite donerer DKK 1.061.437,49 til børn med livstruende sygdomme

CoolUnite vil hjælpe Lukashuset til at skabe endnu bedre rammer for børn med livstruende sygdomme
Lukashuset var Danmarks første børnehospice, og i dag findes der stadig kun to børnehospicer i Danmark. Det er svært for langt de fleste at forestille sig, at deres barn, søster, bror eller barnebarn bliver ramt af en livstruende sygdom. Desværre er det virkeligheden for mange danske familier.

Lukashuset tager hånd om fysiske symptomer som smerter, kramper og åndedrætsproblemer, men giver også støtte til hele familien. Familien får et sted, hvor alle kan bo og leve sammen i trygge rammer med det nødvendige og sundhedsfaglige personale og udstyr.

Hoodie for Charity

CoolUnite har doneret DKK 1.061.437,49 til Lukashuset, som bl.a. skal hjælpe med at skabe endnu bedre fysiske rammer for Lukashuset. Vi er enormt beæret og taknemmelige over at kunne støtte Lukashusets fantastiske arbejde, og glæder os til at følge Lukashuset.

SMILET kommer til Smilets By

SMILfonden og Aarhus Universitetshospital har i fællesskab taget initiativ til at åbne endnu et kreativt værksted for børn og unge. SMILET er navnet på værkstedet, og CoolUnite er stolte af at støtte med DKK 500.000.
Ambitionen med SMILET er at skabe et kreativt laboratorium for børn og unge, der kan være med til at skabe livsglæde og overskud til bedre at kunne tackle en hverdag med sygdom. Alt dette i unikke kreative omgivelser og med professionel hjælp og støtte fra SMILfondens børnekunstformidlere.
 
SMILET kommer til at ligge i forhallen på Aarhus Universitetshospital, og ombygningen af AUH’s ungecafé, Café Nexus går i gang i løbet af efteråret. Værkstedet forventes at åbne i starten af 2022 og vil herefter stadig huse Café Nexus om aftenen.
I CoolUnite er vi glade for og stolte af at kunne støtte endnu et kreativt værksted for indlagte børn. Den glæde og tryghed vi kan se SMILET har skabt for indlagte børn på Rigshospitalet er helt uvurderlig.
 
Hoodie for Charity

Vi var derfor ikke et øjeblik i tvivl om, at initiativet skulle kunne gavne endnu flere indlagte børn i Danmark.
Af hjertet tak til SMILfonden for jeres initiativ og arbejde for indlagte børn i Danmark.

Når forældre eller søskende bliver alvorligt syg

Hver dag mister cirka 5 børn en forælder, og endnu flere oplever at enten en forælder eller en søskende bliver alvorligt syg. For at hjælpe disse børn har Familiegruppe Nord startet en ny gruppe

Som pårørende til en fysisk eller psykisk syg forælder eller søskende kan hverdagen blive vendt op og ned, og mange børn oplever usikkerhed, frygt og bekymringer. Om det er en syg forælder eller en syg søskende, så har forældrene ofte mindre evne eller energi til at drage omsorg for sine børn. Resultatet er desværre, at børnene ofte lider i stilhed. De trækker sig, for ikke at lave mere uro i familien og for ikke at tære på forældrenes kræfter.

Disse børn har gavn af at få et frirum, hvor de kan sætte ord på, hvordan det er at være dem, og de har stor glæde af at opleve, at der er andre børn ‘i samme båd’.

Familiegruppe Nord har derfor startet en ny gruppe for disse børn, hvor børnene kan gå til en voksen, når de har problemer, og ikke tro, at de skal klare livet selv. Gruppen mødes hver 2. onsdag fra august 2021.

CoolUnite har doneret DKK 3000 til børnegruppen til aktivitetsmaterialer i forbindelse med indsatsen i børnegruppen. Vi håber børnene i gruppen kan finde en tryghed i gruppen og samtidig få skabt nogle nye venskaber, der kan hjælpe dem i deres hverdag. Tak for jeres store indsats!

Hoodie for Charity

Skræddersyet klargøring og pleje af dit kæreste eje

Støt CoolUnite og bliv bedre kørende med professionel pleje af din bil

ShineBy er en passiondrevet virksomhed, der arbejder med alt inden for klargøring, pleje og beskyttelse af biler og både. 

Dennis har arbejdet med klargøring siden 2012 og tilbyder idag en lang række serviceydelser, og med et “mobilt setup” i hans firmabil kan han klare alt fra en grundig ind-/udvendig rengøring til en komplet polering med Ceramic coating.

Og nu støtter ShineBy CoolUnite med 300 kr. hver gang du bestiller en komplet udvendig polering! Så skal bilen “Shines Up” imens du sidder på kontoret, eller skal bilpakken have en overhaling i weekenden hjemme i indkørslen så kontakt allerede Dennis idag.

Vi er dybt taknemmelige og ser frem til samarbejdet!

Du kan kontakte Dennis på telefon, mail eller via hans hjemmeside.

Hoodie for Charity

Køb en hoodie fra Mon Aventure og støt CoolUnite

Hver gang du køber en hoodie fra Mon Aventure støtter du udsatte og syge børn i Danmark med DKK 50

Mon Aventure er en webshop med mode til børn og kvinder. Ud over mode, kan du også finde fine ting til hjemmet. På MonAventure.dk vil der altid være mulighed for at forkæle alle og hele hjemmet med hverdagsluksus med fokus på kvalitet, design og ordentligt håndværk.

Hos Mon Aventure er hver dag et lille eventyr, hvor alle – store som små fortjener det bedste, og derfor finder du hos Mon Aventure nøje udvalgte brands, som lever op til skyhøje forventninger til økologi, bæredygtighed, design og kvalitet. Det er også denne overbevisning, der gør at Mon Aventure vil støtte udsatte og syge børn i Danmark igennem CoolUnite. Når du køber en hoodie fra Mon Aventure får du ikke alene en fed hoodie, men du støtter også CoolUnite med DKK 50.

Af hjertet tak til Mon Aventure. Vi glæder os meget til samarbejdet!

Hoodie for Charity

Anyday støtter udsatte og syge børn

Når du betaler på webshops med Anyday, støtter du udsatte og syge børn i Danmark igennem CoolUnite

Vi føler os meget beæret over endelig at kunne løfte sløret for vores nyeste medlem i CoolUnite familien. ANYDAY er en ny delbetalingsløsning til webshops, og den er sat i verden for, at den er nem at bruge samtidig med, at platformen er omkostningsfri for forbrugerne. Efter mange års erfaring i e-handelsbranchen fortæller Jonas Overgaard, at der stadig er et massivt behov for at gøre delbetaling fair og transparent for forbrugerne, så de ikke bliver pålagt renter eller gebyrer, når de vil dele en betaling op online. 

Og nu vil ANYDAY også støtte udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite. ANYDAY vil nemlig donere DKK 1 per transaktion i hele Danmark resten af året.

Af hjertet tak til ANYDAY, og vi glæder os til at løfte sløret for det samlede beløb i januar 2022.

Anyday støtter CU

Sommerpakker til Barnets Blå Hus

CoolUnite donerer sommerpakker til de senest tilkomne børn i Barnets Blå Hus

Det seneste halvandet år har været rigtig hårdt for mange. Nedlukninger og restriktioner har betydet meget for mange, og i Barnets Blå Hus har man i særdeleshed mærket COVID-19. Pandemien har nemlig blandt andet betydet en stor tilslutning af nye børn og familier til huset. Bare inden for de sidste par måneder, er der kommet 14 nye børn til.

For at give børnene en sjov oplevelse og gode sommerminder, har CoolUnite doneret en sommerpakke til hver af de 14 nye børn. Pakkerne indeholder blandt andet et badebassin, udendørs legetøj og brætspil. Vi håber, at pakkerne kan være med til at give børnene en fantastisk sommer og skabe gode minder.

CoolRunner støtter CoolUnite

CoolRunner cykler DKK 52.000 ind til CoolUnite

Sommerfesterne ruller derudaf. Også hos CoolRunner – i bogstavelig forstand. CoolRunners årlige sommerfest har nemlig givet andre sommerfester baghjul ved at lægge en velgørende cykeltur ind i programmet.

CoolRunner, der er kendt for at levere pakkeløsninger til virksomheder og private, er også kendt for at tage hjertet med på arbejde. Det gjorde de også til sommerfesten den 25. juni, hvor de hurtigt fik pulsen op og ekstra brug for det gode hjerte og stærke ben. For målet var, at medarbejdere og samarbejdspartnere skulle tilbagelægge en 30 km. lang rute i det nordjyske, og samtidig indsamle penge til udsatte og syge børn igennem CoolUnite Fonden.

30 km. og DKK 52.000 blev det til. Og så blev det i øvrigt en fantastisk dag og nat fortæller holdet.

Af hjertet tak for den enormt flotte donation CoolRunner, og en stor tak til alle jeres ansatte, der har hjulpet med at samle et så flot beløb ind. Vi glæder os til at donere pengene til nogle af de børn, der trænger mest til en hjælpende hånd!

CoolRunner støtter CoolUnite

Bronuts for DKK 26.600

Mellem den 7.-9. maj kunne man købe en helt særlig bronut – en bronut der støtter CoolUnite

Bronuts ville gerne støtte udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite, og det skulle gøres igennem salget af en helt særlig donut. Så i starten af maj, var vores bestyrelsesformand Jacob Risgaard forbi Bronuts for at lave en helt særlig donut.

Imellem 7.-9. maj solgte Bronuts over 1000 særlige donuts, og i dag fik vi i CoolUnite besøg af Bronuts, der havde en stor flot check med på DKK 26.600!

Tusind tak for donationen Bronuts, og en stor tak til alle jer der købte CoolUnite-donuten! Nu glæder vi os til at donere pengene til nogle af de børn, der trænger allermest til en udstrakt hånd.

 

Bronuts støtter CoolUnite

Tag stilling og støt CoolUnite

4000 danskere har allerede taget stilling til døden. Det kan du også gøre helt gratis, og samtidig støtte udsatte og sygdomsramte børn

Det er svært at tale om døden, og hvad der skal ske bagefter. Den digitale og gratis platform Adjø hjælper mennesker med at tage stilling til, hvad der skal ske, når vi ikke er her mere og dermed hjælpe de pårørende. Som digital platform både via web og app har Adjø gjort det nemt at opbevare disse information og tilgå dem løbende. Igennem platformen kan du nu også donere en del af din arv til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite.

Platformen er Adjø er nem at bruge til at give udtryk for dine ønsker. Den bygger op omkring fire kategorier Mit farvel, Mit liv, Mine kære og Min arv. Velgørenhedsfanen finder du under Mit farvel, og her kan du betænke det beløb til velgørenhed som du ønsker.

Du finder Adjø her.

 

adjø støtter CoolUnite
Adjø støt CoolUnite

CoolUnite bliver medlem af ISOBRO

Med medlemskabet af ISOBRO tilslutter vi os officielt ISOBROS indsamlingsetiske retningslinjer

CoolUnite er blevet medlem af ISOBRO. ISOBRO er indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, og sammen med dets medlemmer har ISOBRO formuleret nogle indsamlingsetiske retningslinjer, som alle dets medlemmer skal kunne efterleve.

Du kan finde alle ISOBROs retningslinjer her.

CoolUnite er derfor glade for at blive medlem af brancheorganisationen og dermed tilslutte os ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde. Du kan læse mere om indsamlingsetik i CoolUnite her.

 

ISOBRO indsamlingsetik

CoolUnite donerer DKK 1,2 mio. til syge børn

CoolUnite og Ønskeland realiserer drømmen om at kunne byde syge børn velkommen året rundt

Ønskelands Pausehus er et unikt tilbud til børn med en alvorlig og kronisk sygdom og deres familier. Ønskeland er et sted, hvor syge børn og deres familier får en pause fra en svær hverdag præget af indlæggelser og sygdom. Ønskeland giver familierne mulighed for at være sammen uden at skulle bekymre sig om madlavning, rengøring osv. imens de møder andre familier i lignende situation. Mange af familierne er af forskellige årsager særligt i denne tid isolerede og mangler et sted at kunne være sammen som familie, samt et sted at møde andre familier i trygge rammer.

Der findes ikke et lignende tilbud i Danmark, der året rundt kan skabe både fællesskab og ro for de børn og familier, der lever med alvorlige og kroniske sygdomme. Derfor er vi i CoolUnite meget stolte over at kunne støtte tilbuddet med yderligere DKK 1,2 mio.

Med denne donation sikrer vi, at Ønskeland kan tilbyde ophold i hele 39 uger i 2021, og vi realiserer drømmen om, at vi i fællesskab kan byde sygdomsramte børn velkommen hele året rundt.

Læs mere om Ønskeland her.

 

CoolUnite støtter syge børn
CoolUnite støtter syge børn

TuaMea bliver en del af CoolUnite familien

TuaMea, der laver smykker med smukke historier bag, vil hjælpe CoolUnite med at skabe større livsglæde for udsatte og syge børn

Vi føler os meget beæret over at starte et samarbejde med TuaMea, der laver smykker med unikke historier bag hvert enkelt smykke. TuaMea har besluttet sig for det næste år at donere DKK 75 pr. solgt smykke af Krammebamsen og Lykketrolden til udsatte og syge børn igennem CoolUnite.

Hvert smykke har sin egen historie hos TuaMea. Lykketrolden beskytter og bringer lykke, og den er dermed god altid at have på sig. Med en Lykketrold er du aldrig alene. Krammebamsen er blevet særligt aktuel i denne lidt særlige tid, hvor vi længe ikke har kunne kramme hinanden. Krammebamsen bringer med sit safirhjerte held, lykke og kærlighed.

Af hjertet tak til TuaMea for jeres fantastiske hjælp. Vi håber at både Lykketroldene og Krammebamserne finder vej til mange hjem og bringer lykke og kærlighed til både ejeren og de børn i Danmark, der har mest brug for en håndsrækning.

Krammebamser for udsatte og syge børn
TuaMea sponsor

Velkommen myselfie!

En ekstra håndsrækning til syge børn i en svær tid – tak til myselfie for at hjælpe os med at skabe glæde og gode minder.

I CoolUnite føler vi os heldige over at kunne byde velkommen til en ny samarbejdspartner, nemlig myselfie.

Da COVID-19 ramte Danmark for et år siden betød det desværre en endnu større isolation og ensomhed for børn, der lever med alvorlige og kroniske sygdomme og deres familier. For at gøre tiden sjovere, og for at skabe endnu flere muligheder for at bringe familierne sammen har myselfie været så skønne at donere myselfies til Strandbakkehuset og Ønskelands Pausehus.

Af hjertet tak til myselfie for jeres fantastiske hjælp! Vi håber myselfierne kan være med til at give smil og glæde i en svær og turbulent tid, samt skabe minder som familierne kan vende tilbage til igen og igen.

Vi glæder os meget til samarbejdet.