CoolUnite modtager DKK 25.000 fra Admin By Request  

Admin by Request fra Fasttrack Software har valgt at bakke op om CoolUnites arbejde for udsatte og sygdomsramte børn
2. december 2021

Admin By Request er et dansk firma, som giver pc-/Mac- og Linux- brugere en mulighed for at installere programmer på en sikker måde, så de ikke får virus på deres pc’er. Admin By Request, der udelukkende henvender sig til virksomheder, har løsninger med global rækkevidde, og er blandt verdens førende inden for sit felt.

Admin By Request minimerer risikoen for ransomware (virus), ved kun at give brugeren kontrolleret og begrænset adgang til administrative opgaver, samt opfylde kundens IT-sikkerheds og compliancekrav – helt uden at genere slutbrugerne eller belaste IT-afdelingen i virksomheden.

Admin By Request er en del af FastTrack Software, som løbende støtter velgørende formål. Virksomheden har medarbejdere siddende rundt omkring i hele verden, og har i november måned brugt en af deres såkaldte ”Focus Friday”s til at sætte fokus på CoolUnite og vores arbejde og samtidig donere hele dkk 25.000 til fondens arbejde. Det er vi helt utroligt glade og taknemmelige for! Af hjertet tak for det – vi glæder os til at give donationen til børn, der har brug for den ekstra hjælp!

 

CoolUnite donerer DKK 1.061.437,49 til børn med livstruende sygdomme

CoolUnite vil hjælpe Lukashuset til at skabe endnu bedre rammer for børn med livstruende sygdomme
15. oktober 2021
Lukashuset var Danmarks første børnehospice, og i dag findes der stadig kun to børnehospicer i Danmark. Det er svært for langt de fleste at forestille sig, at deres barn, søster, bror eller barnebarn bliver ramt af en livstruende sygdom. Desværre er det virkeligheden for mange danske familier.

Lukashuset tager hånd om fysiske symptomer som smerter, kramper og åndedrætsproblemer, men giver også støtte til hele familien. Familien får et sted, hvor alle kan bo og leve sammen i trygge rammer med det nødvendige og sundhedsfaglige personale og udstyr.

Hoodie for Charity

CoolUnite har doneret DKK 1.061.437,49 til Lukashuset, som bl.a. skal hjælpe med at skabe endnu bedre fysiske rammer for Lukashuset. Vi er enormt beæret og taknemmelige over at kunne støtte Lukashusets fantastiske arbejde, og glæder os til at følge Lukashuset.

SMILET kommer til Smilets By

SMILfonden og Aarhus Universitetshospital har i fællesskab taget initiativ til at åbne endnu et kreativt værksted for børn og unge. SMILET er navnet på værkstedet, og CoolUnite er stolte af at støtte med DKK 500.000.
26. august 2021
Ambitionen med SMILET er at skabe et kreativt laboratorium for børn og unge, der kan være med til at skabe livsglæde og overskud til bedre at kunne tackle en hverdag med sygdom. Alt dette i unikke kreative omgivelser og med professionel hjælp og støtte fra SMILfondens børnekunstformidlere.
 
SMILET kommer til at ligge i forhallen på Aarhus Universitetshospital, og ombygningen af AUH’s ungecafé, Café Nexus går i gang i løbet af efteråret. Værkstedet forventes at åbne i starten af 2022 og vil herefter stadig huse Café Nexus om aftenen.
I CoolUnite er vi glade for og stolte af at kunne støtte endnu et kreativt værksted for indlagte børn. Den glæde og tryghed vi kan se SMILET har skabt for indlagte børn på Rigshospitalet er helt uvurderlig.
 
Hoodie for Charity

Vi var derfor ikke et øjeblik i tvivl om, at initiativet skulle kunne gavne endnu flere indlagte børn i Danmark.
Af hjertet tak til SMILfonden for jeres initiativ og arbejde for indlagte børn i Danmark.

Når forældre eller søskende bliver alvorligt syg

Hver dag mister cirka 5 børn en forælder, og endnu flere oplever at enten en forælder eller en søskende bliver alvorligt syg. For at hjælpe disse børn har Familiegruppe Nord startet en ny gruppe
24. august 2021

Som pårørende til en fysisk eller psykisk syg forælder eller søskende kan hverdagen blive vendt op og ned, og mange børn oplever usikkerhed, frygt og bekymringer. Om det er en syg forælder eller en syg søskende, så har forældrene ofte mindre evne eller energi til at drage omsorg for sine børn. Resultatet er desværre, at børnene ofte lider i stilhed. De trækker sig, for ikke at lave mere uro i familien og for ikke at tære på forældrenes kræfter.

Disse børn har gavn af at få et frirum, hvor de kan sætte ord på, hvordan det er at være dem, og de har stor glæde af at opleve, at der er andre børn ‘i samme båd’.

Familiegruppe Nord har derfor startet en ny gruppe for disse børn, hvor børnene kan gå til en voksen, når de har problemer, og ikke tro, at de skal klare livet selv. Gruppen mødes hver 2. onsdag fra august 2021.

CoolUnite har doneret DKK 3000 til børnegruppen til aktivitetsmaterialer i forbindelse med indsatsen i børnegruppen. Vi håber børnene i gruppen kan finde en tryghed i gruppen og samtidig få skabt nogle nye venskaber, der kan hjælpe dem i deres hverdag. Tak for jeres store indsats!

Hoodie for Charity

Skræddersyet klargøring og pleje af dit kæreste eje

Støt CoolUnite og bliv bedre kørende med professionel pleje af din bil
18. august 2021

ShineBy er en passiondrevet virksomhed, der arbejder med alt inden for klargøring, pleje og beskyttelse af biler og både. 

Dennis har arbejdet med klargøring siden 2012 og tilbyder idag en lang række serviceydelser, og med et “mobilt setup” i hans firmabil kan han klare alt fra en grundig ind-/udvendig rengøring til en komplet polering med Ceramic coating.

Og nu støtter ShineBy CoolUnite med 300 kr. hver gang du bestiller en komplet udvendig polering! Så skal bilen “Shines Up” imens du sidder på kontoret, eller skal bilpakken have en overhaling i weekenden hjemme i indkørslen så kontakt allerede Dennis idag.

Vi er dybt taknemmelige og ser frem til samarbejdet!

Du kan kontakte Dennis på telefon, mail eller via hans hjemmeside.

Hoodie for Charity

Køb en hoodie fra Mon Aventure og støt CoolUnite

Hver gang du køber en hoodie fra Mon Aventure støtter du udsatte og syge børn i Danmark med DKK 50
2. august 2021

Mon Aventure er en webshop med mode til børn og kvinder. Ud over mode, kan du også finde fine ting til hjemmet. På MonAventure.dk vil der altid være mulighed for at forkæle alle og hele hjemmet med hverdagsluksus med fokus på kvalitet, design og ordentligt håndværk.

Hos Mon Aventure er hver dag et lille eventyr, hvor alle – store som små fortjener det bedste, og derfor finder du hos Mon Aventure nøje udvalgte brands, som lever op til skyhøje forventninger til økologi, bæredygtighed, design og kvalitet. Det er også denne overbevisning, der gør at Mon Aventure vil støtte udsatte og syge børn i Danmark igennem CoolUnite. Når du køber en hoodie fra Mon Aventure får du ikke alene en fed hoodie, men du støtter også CoolUnite med DKK 50.

Af hjertet tak til Mon Aventure. Vi glæder os meget til samarbejdet!

Hoodie for Charity

Anyday støtter udsatte og syge børn

Når du betaler på webshops med Anyday, støtter du udsatte og syge børn i Danmark igennem CoolUnite
5. juli 2021

Vi føler os meget beæret over endelig at kunne løfte sløret for vores nyeste medlem i CoolUnite familien. ANYDAY er en ny delbetalingsløsning til webshops, og den er sat i verden for, at den er nem at bruge samtidig med, at platformen er omkostningsfri for forbrugerne. Efter mange års erfaring i e-handelsbranchen fortæller Jonas Overgaard, at der stadig er et massivt behov for at gøre delbetaling fair og transparent for forbrugerne, så de ikke bliver pålagt renter eller gebyrer, når de vil dele en betaling op online. 

Og nu vil ANYDAY også støtte udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite. ANYDAY vil nemlig donere DKK 1 per transaktion i hele Danmark resten af året.

Af hjertet tak til ANYDAY, og vi glæder os til at løfte sløret for det samlede beløb i januar 2022.

Anyday støtter CU

Sommerpakker til Barnets Blå Hus

CoolUnite donerer sommerpakker til de senest tilkomne børn i Barnets Blå Hus
1. juli 2021

Det seneste halvandet år har været rigtig hårdt for mange. Nedlukninger og restriktioner har betydet meget for mange, og i Barnets Blå Hus har man i særdeleshed mærket COVID-19. Pandemien har nemlig blandt andet betydet en stor tilslutning af nye børn og familier til huset. Bare inden for de sidste par måneder, er der kommet 14 nye børn til.

For at give børnene en sjov oplevelse og gode sommerminder, har CoolUnite doneret en sommerpakke til hver af de 14 nye børn. Pakkerne indeholder blandt andet et badebassin, udendørs legetøj og brætspil. Vi håber, at pakkerne kan være med til at give børnene en fantastisk sommer og skabe gode minder.

CoolRunner støtter CoolUnite

CoolRunner cykler DKK 52.000 ind til CoolUnite

Sommerfesterne ruller derudaf. Også hos CoolRunner – i bogstavelig forstand. CoolRunners årlige sommerfest har nemlig givet andre sommerfester baghjul ved at lægge en velgørende cykeltur ind i programmet.
29. juni 2021

CoolRunner, der er kendt for at levere pakkeløsninger til virksomheder og private, er også kendt for at tage hjertet med på arbejde. Det gjorde de også til sommerfesten den 25. juni, hvor de hurtigt fik pulsen op og ekstra brug for det gode hjerte og stærke ben. For målet var, at medarbejdere og samarbejdspartnere skulle tilbagelægge en 30 km. lang rute i det nordjyske, og samtidig indsamle penge til udsatte og syge børn igennem CoolUnite Fonden.

30 km. og DKK 52.000 blev det til. Og så blev det i øvrigt en fantastisk dag og nat fortæller holdet.

Af hjertet tak for den enormt flotte donation CoolRunner, og en stor tak til alle jeres ansatte, der har hjulpet med at samle et så flot beløb ind. Vi glæder os til at donere pengene til nogle af de børn, der trænger mest til en hjælpende hånd!

CoolRunner støtter CoolUnite

Bronuts for DKK 26.600

Mellem den 7.-9. maj kunne man købe en helt særlig bronut – en bronut der støtter CoolUnite
25. maj 2021

Bronuts ville gerne støtte udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite, og det skulle gøres igennem salget af en helt særlig donut. Så i starten af maj, var vores bestyrelsesformand Jacob Risgaard forbi Bronuts for at lave en helt særlig donut.

Imellem 7.-9. maj solgte Bronuts over 1000 særlige donuts, og i dag fik vi i CoolUnite besøg af Bronuts, der havde en stor flot check med på DKK 26.600!

Tusind tak for donationen Bronuts, og en stor tak til alle jer der købte CoolUnite-donuten! Nu glæder vi os til at donere pengene til nogle af de børn, der trænger allermest til en udstrakt hånd.

 

Bronuts støtter CoolUnite

Tag stilling og støt CoolUnite

4000 danskere har allerede taget stilling til døden. Det kan du også gøre helt gratis, og samtidig støtte udsatte og sygdomsramte børn

3. maj 2021
Det er svært at tale om døden, og hvad der skal ske bagefter. Den digitale og gratis platform Adjø hjælper mennesker med at tage stilling til, hvad der skal ske, når vi ikke er her mere og dermed hjælpe de pårørende. Som digital platform både via web og app har Adjø gjort det nemt at opbevare disse information og tilgå dem løbende. Igennem platformen kan du nu også donere en del af din arv til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite.

Platformen er Adjø er nem at bruge til at give udtryk for dine ønsker. Den bygger op omkring fire kategorier Mit farvel, Mit liv, Mine kære og Min arv. Velgørenhedsfanen finder du under Mit farvel, og her kan du betænke det beløb til velgørenhed som du ønsker.

Du finder Adjø her.

 

adjø støtter CoolUnite
Adjø støt CoolUnite

CoolUnite bliver medlem af ISOBRO

Med medlemskabet af ISOBRO tilslutter vi os officielt ISOBROS indsamlingsetiske retningslinjer

29. april 2021

CoolUnite er blevet medlem af ISOBRO. ISOBRO er indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, og sammen med dets medlemmer har ISOBRO formuleret nogle indsamlingsetiske retningslinjer, som alle dets medlemmer skal kunne efterleve.

Du kan finde alle ISOBROs retningslinjer her.

CoolUnite er derfor glade for at blive medlem af brancheorganisationen og dermed tilslutte os ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde. Du kan læse mere om indsamlingsetik i CoolUnite her.

 

ISOBRO indsamlingsetik

CoolUnite donerer DKK 1,2 mio. til syge børn

CoolUnite og Ønskeland realiserer drømmen om at kunne byde syge børn velkommen året rundt

20. april 2021

Ønskelands Pausehus er et unikt tilbud til børn med en alvorlig og kronisk sygdom og deres familier. Ønskeland er et sted, hvor syge børn og deres familier får en pause fra en svær hverdag præget af indlæggelser og sygdom. Ønskeland giver familierne mulighed for at være sammen uden at skulle bekymre sig om madlavning, rengøring osv. imens de møder andre familier i lignende situation. Mange af familierne er af forskellige årsager særligt i denne tid isolerede og mangler et sted at kunne være sammen som familie, samt et sted at møde andre familier i trygge rammer.

Der findes ikke et lignende tilbud i Danmark, der året rundt kan skabe både fællesskab og ro for de børn og familier, der lever med alvorlige og kroniske sygdomme. Derfor er vi i CoolUnite meget stolte over at kunne støtte tilbuddet med yderligere DKK 1,2 mio.

Med denne donation sikrer vi, at Ønskeland kan tilbyde ophold i hele 39 uger i 2021, og vi realiserer drømmen om, at vi i fællesskab kan byde sygdomsramte børn velkommen hele året rundt.

Læs mere om Ønskeland her.

 

CoolUnite støtter syge børn
CoolUnite støtter syge børn

TuaMea bliver en del af CoolUnite familien

TuaMea, der laver smykker med smukke historier bag, vil hjælpe CoolUnite med at skabe større livsglæde for udsatte og syge børn

26. marts 2021
Vi føler os meget beæret over at starte et samarbejde med TuaMea, der laver smykker med unikke historier bag hvert enkelt smykke. TuaMea har besluttet sig for det næste år at donere DKK 75 pr. solgt smykke af Krammebamsen og Lykketrolden til udsatte og syge børn igennem CoolUnite.

Hvert smykke har sin egen historie hos TuaMea. Lykketrolden beskytter og bringer lykke, og den er dermed god altid at have på sig. Med en Lykketrold er du aldrig alene. Krammebamsen er blevet særligt aktuel i denne lidt særlige tid, hvor vi længe ikke har kunne kramme hinanden. Krammebamsen bringer med sit safirhjerte held, lykke og kærlighed.

Af hjertet tak til TuaMea for jeres fantastiske hjælp. Vi håber at både Lykketroldene og Krammebamserne finder vej til mange hjem og bringer lykke og kærlighed til både ejeren og de børn i Danmark, der har mest brug for en håndsrækning.

Krammebamser for udsatte og syge børn
TuaMea sponsor

Velkommen myselfie!

En ekstra håndsrækning til syge børn i en svær tid – tak til myselfie for at hjælpe os med at skabe glæde og gode minder.

26. marts 2021

I CoolUnite føler vi os heldige over at kunne byde velkommen til en ny samarbejdspartner, nemlig myselfie.

Da COVID-19 ramte Danmark for et år siden betød det desværre en endnu større isolation og ensomhed for børn, der lever med alvorlige og kroniske sygdomme og deres familier. For at gøre tiden sjovere, og for at skabe endnu flere muligheder for at bringe familierne sammen har myselfie været så skønne at donere myselfies til Strandbakkehuset og Ønskelands Pausehus.

Af hjertet tak til myselfie for jeres fantastiske hjælp! Vi håber myselfierne kan være med til at give smil og glæde i en svær og turbulent tid, samt skabe minder som familierne kan vende tilbage til igen og igen.

Vi glæder os meget til samarbejdet.