Raise for Kids – familiefestivalen, der indsamler til udsatte børn

Raise for Kids bliver for første gang afholdt d. 26. maj 2019 på Flyvestation, Aalborg. Denne familiefestival giver dig og din familie en fed oplevelse samtidig med, at I er med til at støtte udsatte børn.

Raise for Kids er en festival for hele familien med hyggelig stemning og fed live musik fra bl.a. Mads Langer, Joey Moe, Søren Sko og ikke mindst en hel karavane af eksotiske biler. Dagen byder også på streetfood, hoppeborge, Onkel Rejes Store Show, pop-up shops, beauty shows med Dennis Knudsen og Søren Hedegaard og muligheden for at købe en tur i en Ferrari, Lamborghini eller Maserati.

Rammen er sat for en fantastisk dag i velgørenhedens navn fyldt med sjov for hele familien. Besøg Raise for Kids’ hjemmeside her.

Hele overskuddet fra dagen går naturligvis ubeskåret til udsatte, sårbare og sygdomsramte børn i Danmark. Læs mere om Gestus Nord her.

Pris: Voksne: 150 kr.
Børn (op til 12 år): 30 kr., men børnebilletten kan veksles til tre drikkevarer til barnet mellem 10-17. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores ambassadør Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Fra år 2018 vil overskuddet fra Cool Car Race gå til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål, det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

Sidste år indsamlede Cool Car Race 911.438 kr. ind til det gode formål. I år 2018 vil succesen gentage sig med håbet og ambitionerne om at samle endnu flere penge ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt seks gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste seks år har Cool Car Race formået at indsamle over 2 millioner kroner til velgørenhed.

Lyt, bliv underholdt og støt børn i nød
med et foredrag af Jacob Risgaard

Book et medrivende og spændende foredrag fra en af medstifterne af CoolUnite, Jacob Risgaard, der fortæller om, hvordan man går fra fattig rod til rig forretningsmand. Jacob er medejer af 10+ virksomheder i Danmark herunder Coolshop, CoolRunner og Intelligent Marking. I foredraget fortæller Jacob om, hvordan man på trods af turbulente år i folkeskolen, hård modgang og en personlig konkurs bygger sig selv og sin virksomhed op til at blive en af Skandinaviens største.

Netbutikker i Europa tjener i gennemsnit -7%. Hvordan tjener man så penge på e-handel? Det er et af svarene, du får i foredraget, der er en historie om succes og modet til at turde. Her er fokus på de menneskelige værdier, plads til forskellighed og sprudlende energi. Et foredrag, der modtager topkarakterer hver gang og er oplagt til erhvervsnetværk, iværksættermiljøer, skoleklasser og konferencer.

Jacobs honorar går selvfølgelig ubeskåret til CoolUnite.

Book her.

“Tusind tak for det fantastiske foredrag på IBC International Business College. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger. Der er bred enighed om, at Jacob Risgaard virkelig formåede at tale i øjenhøjde med eleverne. (…) Det var uden sammenligning det bedste foredrag, vi har haft i meget lang tid.”
– Charlotte Stensgaard, IBC International Business College

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite