Østjylland samler ind

Følg med hele ugen på Radio Alfa og hør hvordan det går deltagerne
CoolUnite og Radio Alfa afholder “Østjylland samler ind” fra mandag den 21/9 – 2020 til og med mandag den 5/10 – 2020. Vi har sammen med Radio Alfa fundet 8 hold som sammen skal forsøge at samle så mange penge ind som muligt. Radio Alfa dækker dysten, og når det hele er overstået donerer CoolUnite og Radio Alfa alle pengene til udsatte og syge børn – mange af midlerne doneres til det nye børnehospice på Djursland – Strandbakkehuset.
 
Vi håber at du vil følge med på Radio Alfa alle morgener i denne uge – det er et flot felt af hold som sammen og hver for sig vil gøre alt hvad de kan for at gøre en kæmpe forskel for Strandbakkehuset og CoolUnite.
 
Der skal lyde en kæmpe TAK til de deltagende hold og Radio Alfa.
 
Tak, Tak, Tak!!!!

Velkommen til SOME Charity Dysten 2020

Det er en stor fornøjelse for CoolUnite at præsentere Danmarks 6 modigste virksomheder.

Fra mandag den 31/8 og 3 uger frem afholder CoolUnite indsamlingsprojektet ”SOME CharityDysten”.

Vi har fundet 6 dygtige virksomheder og lånt dem alle 10.000 kroner. Det er nu op til de 6 virksomheder, at samle så mange penge ind som muligt på 3 uger i en konkurrence imod hinanden.

Der er ingen regler i konkurrencen – alle kneb gælder – det handler om at være kreative, dygtige og få aktiveret sit netværk.

De 6 virksomheder er rekrutteret på baggrund af, at de alle er dygtige og nytænkende indenfor deres felt. Det er en række knalddygtige personer og virksomheder der de næste 3 uger skal kæmpe til fordel for CoolUnite.

De 6 deltagere i SOME CharityDysten er :

www.granturismo.dk

www.luksusbaby.dk

www.mackabler.dk

www.rosaudenfilter.dk

www.murermesterhedegaard.dk

www.makeinfluence.com

 

Vi har hos CoolUnite valgt at øremærke en stor del af resultatet fra SOME CharityDysten til vores kamp for at hjælpe de 2 danske børnehospice der findes. I Hellerup nord for København driver Skt. Lukas Stiftelsen det ene børnehospice – på Djursland åbner børnehospice nummer 2 til November 2020. Dette børnehospice er døbt Strandbakkehuset.

Man kan læse meget mere om de 2 børnehospice her :

https://sanktlukas.dk/bornehospice/

https://www.strandbakkehuset.dk/

Det er derfor en stor glæde for CoolUnite, at de 6 virksomheder har sagt ja til at kæmpe for at samle midler ind til disse 2 børnehospice.

Vi ønsker de 6 virksomheder alt mulig held og lykke med deres indsamling, og alle kan følge med konkurrencen på de respektive virksomheders hjemmesider og SOME platforme.

 

CoolUnite Open 

Slå et slag til fordel for sygdomsramte og udsatte børn 11. september 2020 hos Aalborg Golfklub.
OPDATERING: GOLFTURNERINGEN ER AFLYST OG BLIVER UDSAT TIL 2021.

CoolUnite Open afvikles hos Aalborg Golf Klub 11. september 2020 og turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg og flotte præmier. Vi garanterer dig en god oplevelse med både fagligt og underholdende indhold. Overskuddet går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Holdturnering
Et hold består af 4 spillere: en holdkaptajn og tre medspillere. Holdet skal have et navn.
Der er plads til 20 hold på dagen.

Pris: DKK 7.000,- pr. hold. Beløbet omfatter golf, forplejning, muligheden for at vinde flotte præmier samt middag med præmieoverrækkelse lige efter turneringen. Ønskes deltagelse af yderligere personer til aftenens gallamiddag, er kuvertprisen DKK 1000.

Når du har oprettet din tilmelding modtager du en faktura for din tilmeldelse. Tilmelding er bindende når beløbet er betalt.
Overskuddet fra turneringen går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Program og baneinfo
Se program og baneinfo i brochuren.

Tilmelding: Tilmelding foregår her. Tilmelding kræver DGU-nummer på alle fire holdmedlemmer.
Dato og starttidspunkt: 2021
Mere information: find program, baneinfo samt meget mere i vores brochure. Klik her.
Spørgsmål? Kontakt venligst Henriette Dalby Madsen.

COVID-19 information
Coronavirusset har ændret de fysiske rammer for vores måde at mødes på, og ved CoolUnite Open har vi i samarbejde med vores venues indrettet eventet således, at det lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

CoolTalks – Når livet rammer 

Nu kan du for første gang samlet møde tre helt unikke personer, der alle har stået over for livets op- og nedture. Til CoolTalks får du et sjældent indblik i tre personers oplevelser med når livet rammer og vejen til succes.

OPDATERING: Arrangementet er desværre aflyst pga. Covid-19

Oplev en underholdende aften med tre af landets bedste foredragsholdere i Skråen i Aalborg og Scandic Sluseholmen i København, som er klar til at give dig og dine venner eller kolleger ny energi, stof til eftertanke og inspiration.

Jacob Risgaard er bestyrelsesformand og stifter af CoolUnite, medstifter af webshop-succesen Coolshop og er blandt andet kendt fra DR1s populære iværksætterprogram ‘Løvens Hule’, hvor han har været med som løve fra sæson 5. Han medvirkede desuden i TV2s programserie ‘365 dage til succes’, hvor han hjalp danske iværksættere.
Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel, og er derudover medejer af CoolRunner og en række andre selskaber. Hør hvordan Jacob har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.

Rune Green ved alt om humor og er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Rune er uddannet fra Århus universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har opnået stor succes som humorist og har arbejdet med et utal af forskellige stilarter og sammen med så forskellige partnere som musikere, film- og reklamefolk samt i større og større udstrækning profiler fra erhvervslivet. Vejen til, hvor han er i dag, har dog ikke være helt let, og han har måtte håndtere mobning og modgang undervejs.
Rune ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere frustrationer og udfordringer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Casper Blom er noget særligt. Som blot 12-årig startede han som iværksætter og solgte brugte golfbolde. I dag er han 27 og har opnået stor succes med mange andre spændende webshops samt investeringer i andres idéer. Det er dog ikke udelukkende en rosenrød historie, for Casper har både måtte håndtere mobning, misundelse og svære beslutninger undervejs.
I dag bruger han en stor del af sin tid på at holde foredrag, som giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen og kæmpe for det, vi gerne vil opnå. Også selvom der er både modvind og prøvelser på vejen mod målet, hvad det end måtte være. 

Glæd dig til en inspirerende aften, når Jacob, Rune og Casper deler ud af deres enorme erfaring og passion for udvikling og for at tænke ud af kassen. De giver konkrete ideer til, hvordan du kan møde udfordringer i dit private- og arbejdsliv.

OPDATERING: Arrangementet er desværre aflyst pga. Covid-19

Praktisk information

Køb din billet og find mere information her: www.billetsalg.dk/coolunite
Sted: Skråen, Aalborg og Scandic Sluseholmen, København
Dato og tidspunkt: Aalborg 19. oktober 17.00-20.00 og København 20. oktober 17.00-20.00
Pris: DKK 299,00 (prisen inkluderer forplejning og overskuddet går til udsatte og sygdomsramte børn i Danmark)

Foredraget er arrangeret af One Decision og CoolUnite, og hele overskuddet fra begge aftener går til at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite Fonden.
Læs mere om foredragsholderne på One Decisions hjemmeside www.onedecision.dk

 

Camino Challenge for Charity 

Vandring på Caminoen i pilgrimmenes fodspor – en charitytur arrangeret af Kira Eggers til fordel for CoolUnite.

I mere end 1.000 år har pilgrimme vandret gennem det nordlige Spanien til byen Santiago de Compostela – og nu kan du komme med på en helt særlig tilrettelagt vandring på Caminoen og samtidig støtte et godt formål.

Kira Eggers besteg Mont Blanc med et hold af deltagere for et par år siden for at samle ind til velgørenhed. Her to år senere har Kira tilbudt CoolUnite at lave en charitytur den 23. – 31. maj 2021. Formålet er at samle penge ind til flere børnehospicepladser i Danmark. I år har Kira planlagt en vandring på caminoen i samarbejde med Risskov Rejser, og du kan finde et detaljeret program for rejsen og mere information her: Camino Challenge for Charity 2021. Med på turen er der en dansktalende guide og bagagen bliver transporteret for alle deltagerne.

Du kommer til at vandre gennem Galiciens smukke og kuperede landskaber og følge stier forbi kirker og klostre på samme måde som pilgrimme har gjort det i århundrede og med samme mål: Santiago de Compostela.

Hele overskuddet går til at etablere flere børnehospicepladser i Danmark igennem CoolUnite Fonden.

Har du spørgsmål eller vil du sikre din billet til denne enestående oplevelse skal du kontakte Kira på mail.

Datoer: 23. – 31. maj 2021.
Pris: DKK 13.995. Prisen inkluderer fly t/r, overnatning, morgenmad, al transport jf. program, transport af bagage undervejs, spændende vandretur og en erfaren dansk vandreguide.
Tilmelding og mere information: kontakt Kira Eggers på mail os@dkira.com.

Scare House 

Scare House vender tilbage, men denne gang er vi ‘back to basis’ – I får en her time, og I skal booke jer ind til et specifikt tidspunkt. Scare House skræmmer dig og dine venner fra vid og sans. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted. Stå ansigt til ansigt med din frygt og lad os føre jer igennem de uhyggelige omgivelser. 

Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

 

Køb din billet her.
Datoer & 
åbningstider:

Endnu ikke planlagt

Sted: 
Praktisk: I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Når I ankommer ved Spritten, vil I først modtage en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House Spritten. Billetter købt igennem billetsalg.dk giver adgang til en person pr. billet til ‘Scare House Spritten’.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)
Pris: 

SuperDysten

SuperDysten blev for første gang holdt den 9.-27. september på Radio Alfa. 6 virksomheder dyster ‘on air’ om at samle mest ind til CoolUnite Fonden.
Seks firmaer låner 10.000 kroner af CoolUnite, som de på bedste vis skal få til at yngle. Samtidig følges de seks virksomheder i radioen, og igennem den næste tid skal virksomhederne ved hjælp af arrangementer, konkurrencer og andre kreative tiltag få overskuddet til at vokse og engagere lyttere, kunder og erhvervspartnere. Efter tre uger krones vinderen on air.

Overskuddet går 100% ubeskåret udsatte og sygdomsramte børn.

 

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores ambassadør Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt otte gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste otte år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Raise for Kids

Raise for Kids afholdes på Flyvestation, Aalborg. Denne familiefestival giver dig og din familie en fed oplevelse samtidig med, at I er med til at støtte udsatte børn.
Raise for Kids er en festival for hele familien med hyggelig stemning, fed live musik og ikke mindst en hel karavane af eksotiske biler. Dagen byder også på streetfood, hoppeborge, og muligheden for at købe en tur i en Ferrari, Lamborghini eller Porsche.

Rammen er sat for en fantastisk dag i velgørenhedens navn fyldt med sjov for hele familien. Besøg Raise for Kids’ hjemmeside her.

Hele overskuddet fra dagen går naturligvis ubeskåret til udsatte, sårbare og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite.

Pris: Voksne: 160 kr.
Børn (op til 12 år): 40 kr. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite