Deltag i vores arrangementer

Få en fed oplevelse samtidig med at du støtter udsatte og sygdomsramte børn

CoolUnite Walk for Charity, rosé og ølmarch

Den 3. september kan du endelig mødes med venner og kolleger uden restriktioner. Hvorfor så ikke gå en god tur, der både kan ryste jer sammen igen, og samtidig støtte et godt formål!

Efter en lang periode med Covid19, får I sammen med jeres kollegaer, venner og familier muligheden for at udvide boblerne og mødes fysisk til et brag af et arrangement, hvor vi skal gå i hjertet af Silkeborgs smukke natur. Vi skal til øl- eller rosésmagning og hvem ved, måske byder ruten på flere overraskelser.

CoolUnite Walk for Charity er et velgørenhedsarrangement, hvor både privatpersoner og firmaer kan ryste coronakiloene af, give slip på de trælse coronavaner og samtidig have det hylende morsomt. Men vigtigst af alt, så støtter man børn i Danmark, som er særligt udsatte og har været ekstra udfordret under covid-pandemien.

Så tag dine venner eller kolleger under armen og få lidt motion, brug den coronaform du har oparbejdet, og deltag fredag den 3. september 2021 i CoolUnites Walk for Charity.

Om arrangementet:
Silkeborgs midtby og den skønne natur vil danne rammerne for en dag der emmer af højt humør. Efter registrering, der åbner kl. 14.30, starter arrangementet med musik og et motiverende foredrag med den dobbelte verdensmester i roning Mette Bloch kl. 16.30. Kl. 17.00 går de første hold ud på den 7,5 km lange rosé- og ølmarch, hvor der hver km vil blive skænket op i glassene på ny.

Skal der være lidt ekstra til holdet og vil man endnu mere velgørenhed, er der mulighed for at byde på en “kendis-holdkaptajn”. Du kan blandt andet vælge Jacob Risgaard eller Michèle Bellaiche som holdkaptajn. Kontakt CoolUnite for denne mulighed, så vi kan oplyse om hvilke holdkaptajner I kan vælge.

Alt overskud fra arrangementet går til CoolUnite Fonden, som hjælper særligt udsatte- og sygdomsramte børn.

Praktisk Information:
Venue: Silkeborg Torvet (registrering, start og mål)
Dato: den 3. september
Tidspunkt: 14.30-20.00
Pris: DKK 250,00 + gebyr per person
Rute: 7,5 km.
Download programmet her

Silkeborg Outdoor Event
Arrangementet er en del af Silkeborg Outdoor Event, hvor hele Silkeborg danner rammerne om en række udendørs aktiviteter. Der vil blandt andet være et større streetfood område på Torvet, bål ved Lunden og roning ved havnen.

CoolUnite Walk for Charity

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores formand Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt ni gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste ni år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite