Deltag i vores arrangementer

Få en fed oplevelse samtidig med at du støtter udsatte og sygdomsramte børn

CoolUnite Walk for Charity, rosé og ølmarch

Den 3. september kan du endelig mødes med venner og kolleger uden restriktioner. Hvorfor så ikke gå en god tur, der både kan ryste jer sammen igen, og samtidig støtte et godt formål!

Efter en lang periode med Covid19, får I sammen med jeres kollegaer, venner og familier muligheden for at udvide boblerne og mødes fysisk til et brag af et arrangement, hvor vi skal gå i hjertet af Silkeborgs smukke natur. Vi skal til øl- eller rosésmagning og hvem ved, måske byder ruten på flere overraskelser.

CoolUnite Walk for Charity er et velgørenhedsarrangement, hvor både privatpersoner og firmaer kan ryste coronakiloene af, give slip på de trælse coronavaner og samtidig have det hylende morsomt. Men vigtigst af alt, så støtter man børn i Danmark, som er særligt udsatte og har været ekstra udfordret under covid-pandemien.

Så tag dine venner eller kolleger under armen og få lidt motion, brug den coronaform du har oparbejdet, og deltag fredag den 3. september 2021 i CoolUnites Walk for Charity.

Om arrangementet:
Silkeborgs midtby og den skønne natur vil danne rammerne for en dag der emmer af højt humør. Efter registrering, der åbner kl. 14.30, starter arrangementet med musik og et motiverende foredrag med den dobbelte verdensmester i roning Mette Bloch kl. 16.30. Kl. 17.00 går de første hold ud på den 7,5 km lange rosé- og ølmarch, hvor der hver km vil blive skænket op i glassene på ny.

Skal der være lidt ekstra til holdet og vil man endnu mere velgørenhed, er der mulighed for at byde på en “kendis-holdkaptajn”. Du kan blandt andet vælge Jacob Risgaard eller Michèle Bellaiche som holdkaptajn. Kontakt CoolUnite for denne mulighed, så vi kan oplyse om hvilke holdkaptajner I kan vælge.

Alt overskud fra arrangementet går til CoolUnite Fonden, som hjælper særligt udsatte- og sygdomsramte børn.

Praktisk Information:
Venue: Silkeborg Torvet (registrering, start og mål)
Dato: den 3. september
Tidspunkt: 14.30-20.00
Pris: DKK 250,00 + gebyr per person
Rute: 7,5 km.
Køb din billet her (husk at registrere om I ønsker rosé eller øl undervejs på ruten)
Download programmet her

Silkeborg Outdoor Event
Arrangementet er en del af Silkeborg Outdoor Event, hvor hele Silkeborg danner rammerne om en række udendørs aktiviteter. Der vil blandt andet være et større streetfood område på Torvet, bål ved Lunden og roning ved havnen.

CoolUnite Walk for Charity

Camino Challenge for charity

Tag med Kira på vandretur på Caminoen og støt samtidig CoolUnite!

Kira Eggers besteg Mont Blanc sammen med et hold for nogle år siden for at samle ind til velgørenhed. Nu har Kira tilbudt CoolUnite at lave en charitytur den 29. aug. – 6. sep. 2021. Formålet er at samle penge ind til CoolUnites arbejde med at støtte nogle af de børn, der har allermest brug for det i Danmark. I år har Kira planlagt vandringen på caminoen i samarbejde med Risskov Rejser.

I mere end 1.000 år har pilgrimme vandret gennem det nordlige Spanien til byen Santiago de Compostela – til katedralen, hvor man formoder, at apostlen Jacobs jordiske rester ligger. Oprindeligt vandrede man af religiøse grunde. Nu går mange for at prøve grænser af, for at opleve naturen eller for at få en spirituel oplevelse. Da de færreste moderne mennesker kan afse tid – og måske heller ikke har overskud til hele Caminoens 900 km – har vi sammensat vores vandring på Caminoen, så du vandrer de sidste ca. 140 km fra Triacastela til Santiago de Compostela. Vi har lagt vægt på, at det skal være en komfortabel oplevelse. Derfor overnattes der på hotel, og din bagage bliver hver dag transporteret til det næste hotel. Du kommer til at vandre gennem Galiciens smukke og kuperede landskaber, følger stier forbi kirker og klostre – helt på samme måde som pilgrimme har gjort det i århundreder og med helt det samme mål: byen Santiago de Compostela. Her deler vi vores glæde med andre solbrændte vandrere og deltager i pilgrimsmessen, hvor verdens største røgelseskar svinger gennem kirkerummet. På hele turen ledes du af en kyndig rejseleder, der selv har vandret Caminoen flere gange.

Glæd dig fordi
• vandringen i pilgrimmenes fodspor er en lise for krop og sjæl
• du oplever Caminoen på den komfortable måde
• bagagen bliver transporteret fra hotel til hotel
• dagsruterne er overkommelige
• der er ekstra tid til at nyde stemningen i Santiago de Compostela
• der er maks. 14 deltagere på vandreturen
• rejselederen har selv været på flere pilgrimsvandringe

Programmet kan du se her
Tilmelding sker til Risskov Rejser på e-mail: verden@risskov.com eller på tlf: 70 22 66 00.

Østjylland samler ind

I Østjylland samler ind kæmper en række hold i flere størrelser og typer mod hinanden om at samle ind til udsatte og sygdomsramte børn. Det hele gøres on air på Radio Alfa.
Skal du være med til at støtte udsatte og sygdomsramte børn på en sjov og anderledes måde? Du kan samle et hold omkring din virksomhed, lokale sportsklub, familie eller noget helt fjerde, når CoolUnite og Radio Alfa gentager Østjylland samler ind den 4.-15. oktober 2021.
Østjylland samler ind er en indsamling, der løbende bliver dækket af Radio Alfa. Holdene vil sammen og hver for sig gøre alt, hvad de kan for at gøre en kæmpe forskel for udsatte og sygdomsramte børn. Og når de to uger er gået kårer vi vinderen on air. De indsamlede midler doneres til udsatte og syge børn i Danmark igennem CoolUnite Fonden.
 

Praktisk Information:
Datoer: 4.-10. oktober 2021
Kontakt og tilmelding: skriv til Henriette

Scare House 

Scare House vender tilbage! I får en hel times gyseligheder, og I skal booke jer ind til et specifikt tidspunkt. Scare House skræmmer dig og dine venner fra vid og sans. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted. Stå ansigt til ansigt med din frygt og lad os føre jer igennem de uhyggelige omgivelser.

Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Køb din billet: Information følger
Datoer og venue: 
annonceres snart
Praktisk: I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Ved ankomst får i først en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House. Billetter giver adgang til en person pr. billet.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)

ScareHouse går igen

SuperDysten

6 virksomheder dyster ‘on air’ om at samle mest ind til CoolUnite Fonden. Vil du have unik eksponering og samtidig støtte et fantastisk formål?

Seks firmaer låner 10.000 kroner af CoolUnite, som de på bedste vis skal få til at yngle. Samtidig følges de seks virksomheder i radioen, og igennem den næste tid skal virksomhederne ved hjælp af arrangementer, konkurrencer og andre kreative tiltag få overskuddet til at vokse og engagere lyttere, kunder og erhvervspartnere. Efter tre uger krones vinderen on air.

Overskuddet går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Kommende SuperDysten datoer:
Radio NOVA: 8.-19. november 2021
Radio GO: 6.-17. december 2021

Kontakt og tilmelding: Henriette Dalby Madsen

 

Radio Nordjyske 2020

CoolUnite Open 

Slå et slag til fordel for sygdomsramte og udsatte børn – rykket til 2022

OPDATERING: GOLFTURNERINGEN ER AFLYST OG BLIVER UDSAT TIL 2022.

CoolUnite Open afvikles hos Aalborg Golf Klub 11. september 2020 og turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg og flotte præmier. Vi garanterer dig en god oplevelse med både fagligt og underholdende indhold. Overskuddet går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Holdturnering
Et hold består af 4 spillere: en holdkaptajn og tre medspillere. Holdet skal have et navn.
Der er plads til 20 hold på dagen.

Pris: DKK 7.000,- pr. hold. Beløbet omfatter golf, forplejning, muligheden for at vinde flotte præmier samt middag med præmieoverrækkelse lige efter turneringen. Ønskes deltagelse af yderligere personer til aftenens gallamiddag, er kuvertprisen DKK 1000.

Når du har oprettet din tilmelding modtager du en faktura for din tilmeldelse. Tilmelding er bindende når beløbet er betalt.
Overskuddet fra turneringen går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Program og baneinfo
Se program og baneinfo i brochuren.

Tilmelding: Tilmelding foregår her. Tilmelding kræver DGU-nummer på alle fire holdmedlemmer.
Dato og starttidspunkt: 2021
Mere information: find program, baneinfo samt meget mere i vores brochure. Klik her.
Spørgsmål? Kontakt venligst Henriette Dalby Madsen.

COVID-19 information
Coronavirusset har ændret de fysiske rammer for vores måde at mødes på, og ved CoolUnite Open har vi i samarbejde med vores venues indrettet eventet således, at det lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Velkommen til SOME Charity Dysten 2020

Det er en stor fornøjelse for CoolUnite at præsentere Danmarks 6 modigste virksomheder.

Fra mandag den 31. august 2020 og 3 uger frem afholder CoolUnite indsamlingsprojektet ”SOME CharityDysten”.

Vi har fundet 6 dygtige virksomheder og lånt dem alle 10.000 kroner. Det er nu op til de 6 virksomheder, at samle så mange penge ind som muligt på 3 uger i en konkurrence imod hinanden.

Der er ingen regler i konkurrencen – alle kneb gælder – det handler om at være kreative, dygtige og få aktiveret sit netværk.

De 6 virksomheder er rekrutteret på baggrund af, at de alle er dygtige og nytænkende indenfor deres felt. Det er en række knalddygtige personer og virksomheder, der de næste 3 uger skal kæmpe til fordel for CoolUnite.

De 6 deltagere i SOME CharityDysten er :

www.granturismo.dk

www.luksusbaby.dk

www.mackabler.dk

www.rosaudenfilter.dk

www.murermesterhedegaard.dk

www.makeinfluence.com

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores formand Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt ni gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste ni år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite