Camino Challenge for Charity 

Vandring på Caminoen i pilgrimmenes fodspor – en charitytur arrangeret af Kira Eggers til fordel for CoolUnite.

I mere end 1.000 år har pilgrimme vandret gennem det nordlige Spanien til byen Santiago de Compostela – og nu kan du komme med på en helt særlig tilrettelagt vandring på Caminoen og samtidig støtte et godt formål.

Kira Eggers besteg Mont Blanc med et hold af deltagere for et par år siden for at samle ind til velgørenhed. Her to år senere har Kira tilbudt CoolUnite at lave en charitytur den 26. august – 3. september 2020. Formålet er at samle penge ind til flere børnehospicepladser i Danmark. I år har Kira planlagt en vandring på caminoen i samarbejde med Risskov Rejser, og du kan finde et detaljeret program for rejsen og mere information her: Camino Challenge for Charity 2020. Med på turen er der en dansktalende guide og bagagen bliver transporteret for alle deltagerne.

Du kommer til at vandre gennem Galiciens smukke og kuperede landskaber og følge stier forbi kirker og klostre på samme måde som pilgrimme har gjort det i århundrede og med samme mål: Santiago de Compostela.

Hele overskuddet går til at etablere flere børnehospicepladser i Danmark igennem CoolUnite Fonden.

Har du spørgsmål eller vil du sikre din billet til denne enestående oplevelse skal du kontakte Kira på mail.

Datoer: 26. august – 3. september
Pris: DKK 13.995. Prisen inkluderer fly t/r, overnatning, morgenmad, al transport jf. program, transport af bagage undervejs, spændende vandretur og en erfaren dansk vandreguide.
Tilmelding og mere information: kontakt Kira Eggers på mail os@dkira.com. 

Scare House 

Scare House vender tilbage, men denne gang er vi ‘back to basis’ – I får en her time, og I skal booke jer ind til et specifikt tidspunkt. Scare House skræmmer dig og dine venner fra vid og sans. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted, med endnu mere plads til at blive skræmt fra sans og samling og lige i rette tid til skudår. Vi slår vores kløer i Spritten Aalborg den 28.2.-1.3. Stå ansigt til ansigt med din frygt og lad os føre jer igennem de gamle fabriksbygninger.

Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House Spritten går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Sikr din billet til dette skræmme event og køb den allerede i dag på billetsalg.dk. Der er 500 billetter i alt, og denne gang booker I jer ind til et specifik tidspunkt og til en hel time.

Køb din billet her.
Datoer & 
åbningstider:

  • 28. februar: 18.00-00.00
  • 29. februar: 11.00-00.00
  • 1. marts: 11.00-20.00

Sted: Spritten Aalborg, C.A. Olesens Gade 1, 9000 Aalborg
Praktisk: I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Når I ankommer ved Spritten, vil I først modtage en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House Spritten. Billetter købt igennem billetsalg.dk giver adgang til en person pr. billet til ‘Scare House Spritten’.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)
Pris: 150 kr. pr. person

SuperDysten

SuperDysten blev for første gang holdt den 9.-27. september på Radio Alfa. 6 virksomheder dyster ‘on air’ om at samle mest ind til CoolUnite Fonden.

Seks firmaer låner 10.000 kroner af CoolUnite, som de på bedste vis skal få til at yngle. Samtidig følges de seks virksomheder i radioen, og igennem den næste tid skal virksomhederne ved hjælp af arrangementer, konkurrencer og andre kreative tiltag få overskuddet til at vokse og engagere lyttere, kunder og erhvervspartnere. Efter tre uger krones vinderen on air.

Overskuddet går 100% ubeskåret udsatte og sygdomsramte børn.

 

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores ambassadør Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt otte gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste otte år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Raise for Kids

Raise for Kids 2020 afholdes den 22. august 2020 på Flyvestation, Aalborg. Denne familiefestival giver dig og din familie en fed oplevelse samtidig med, at I er med til at støtte udsatte børn.

Raise for Kids er en festival for hele familien med hyggelig stemning, fed live musik og ikke mindst en hel karavane af eksotiske biler. Dagen byder også på streetfood, hoppeborge, og muligheden for at købe en tur i en Ferrari, Lamborghini eller Porsche.

Rammen er sat for en fantastisk dag i velgørenhedens navn fyldt med sjov for hele familien. Besøg Raise for Kids’ hjemmeside her.

Hele overskuddet fra dagen går naturligvis ubeskåret til udsatte, sårbare og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite.

Pris: Voksne: 160 kr.
Børn (op til 12 år): 40 kr. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite