Scare House Voergaard Slot 

Scare House bliver for første gang holdt den 31. oktober 2019 på Voergaard Slot. ScareHouse skræmmer dig og dine venner igennem dette års Halloween. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scarehouse har slået sine kløer i Voergaard Slot for en enkelt dag og nat og er klar til at skræmme jer igennem Halloween. Bliv ført igennem den hjemsøgte slotskælder, hvor Ingeborg Skeel regerer efter mørkets frembrud, hvor blodpletter aldrig forsvinder, og hvor Rosedonten sluger al lys.

Tag dine venner under armen og få en aften I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House Voergaard Slot går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Sikr din billet til årets skræmme event og køb den allerede i dag på Coolshop. Billetter kan også købes på dagen. Det er ikke muligt at lave en tidsbestilling og der er kun 400 billetter.

Køb din billet her.
Dato:
 30. og 31. oktober 2019 OBS 31. oktober er udsolgt!
Tid: 16.00-22.00
Sted: Voergaard Slot
Praktisk: I bliver ført igennem Haunted House på 20 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk varmt tøj. Når I ankommer ved Voergaard Slot vil I blive vist hen til startstedet. Billetter købt igennem Coolshop giver adgang til en person pr. billet til Haunted House på Voergaard Slot. Medbring billetten printet. Du kan ankomme i hele tidsrummet.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)
Pris: 90 kr. pr. person

SuperDysten

SuperDysten blev for første gang holdt den 9.-27. september på Radio Alfa. 6 virksomheder dyster ‘on air’ om at samle mest ind til CoolUnite Fonden.

Seks firmaer låner 10.000 kroner af CoolUnite, som de på bedste vis skal få til at yngle. Samtidig følges de seks virksomheder i radioen, og igennem den næste tid skal virksomhederne ved hjælp af arrangementer, konkurrencer og andre kreative tiltag få overskuddet til at vokse og engagere lyttere, kunder og erhvervspartnere. Efter tre uger krones vinderen on air.

Overskuddet går 100% ubeskåret udsatte og sygdomsramte børn.

 

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores ambassadør Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt otte gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste otte år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Raise for Kids

Raise for Kids blev første gang holdt den 26. maj 2019 på Flyvestation, Aalborg. Denne familiefestival giver dig og din familie en fed oplevelse samtidig med, at I er med til at støtte udsatte børn.

Raise for Kids er en festival for hele familien med hyggelig stemning, fed live musik og ikke mindst en hel karavane af eksotiske biler. Dagen byder også på streetfood, hoppeborge, og muligheden for at købe en tur i en Ferrari, Lamborghini eller Porsche.

Rammen er sat for en fantastisk dag i velgørenhedens navn fyldt med sjov for hele familien. Besøg Raise for Kids’ hjemmeside her.

Hele overskuddet fra dagen går naturligvis ubeskåret til udsatte, sårbare og sygdomsramte børn i Danmark.

Pris: Voksne: 160 kr.
Børn (op til 12 år): 40 kr. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Lyt, bliv underholdt og støt børn i nød
med et foredrag af Jacob Risgaard

Book et medrivende og spændende foredrag fra en af medstifterne af CoolUnite, Jacob Risgaard, der fortæller om, hvordan man går fra fattig rod til rig forretningsmand. Jacob er medejer af 10+ virksomheder i Danmark herunder Coolshop, CoolRunner og Intelligent Marking. I foredraget fortæller Jacob om, hvordan man på trods af turbulente år i folkeskolen, hård modgang og en personlig konkurs bygger sig selv og sin virksomhed op til at blive en af Skandinaviens største.

Netbutikker i Europa tjener i gennemsnit -7%. Hvordan tjener man så penge på e-handel? Det er et af svarene, du får i foredraget, der er en historie om succes og modet til at turde. Her er fokus på de menneskelige værdier, plads til forskellighed og sprudlende energi. Et foredrag, der modtager topkarakterer hver gang og er oplagt til erhvervsnetværk, iværksættermiljøer, skoleklasser og konferencer.

Jacobs honorar går selvfølgelig ubeskåret til CoolUnite.

Book her.

 

“Tusind tak for det fantastiske foredrag på IBC International Business College. Vi har fået utrolig mange positive tilbagemeldinger. Der er bred enighed om, at Jacob Risgaard virkelig formåede at tale i øjenhøjde med eleverne. (…) Det var uden sammenligning det bedste foredrag, vi har haft i meget lang tid.”
– Charlotte Stensgaard, IBC International Business College

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite