Deltag i vores arrangementer

Få en fed oplevelse samtidig med at du støtter udsatte og sygdomsramte børn

En eksklusiv aften i selskab med Miss La Toya Jackson

Vil du opleve en helt eksklusiv aften i Aalborg, hvor La Toya Jackson gæster Musikkens Hus?

Den 17. juni gæster La Toya Jackson Aalborg, og da stjernen gerne vil støtte op om udsatte og syge børn, har hun sagt ja til en aften i Musikkens Hus, hvor hele overskuddet går til CoolUnite og vores arbejde for netop disse børn.

Der venter en stor aften med overraskelser og top underholdning til alle deltagere. Kl. 17.00 slår dørene op til Musikkens Hus, og middagen starter kl. 18.00.

Kontakt Kathrine Lyster Hansen ved spørgsmål.

Praktisk Information:
Tidspunkt: 17.06.2021 kl. 18.00
Pris: DKK 2500 pr. billet (prisen inkluderer indgang til Musikkens Hus, middag med dertilhørende drikkevarer og underholdning)
Hvis du ønsker en faktura, så kontakt i stedet Kathrine Lyster Hansen

Book billet her.

La Toya Jackson støtter CoolUnite

Camino Challenge for charity

Tag med Kira på vandretur på Caminoen og støt samtidig CoolUnite!

Kira Eggers besteg Mont Blanc sammen med et hold for nogle år siden for at samle ind til velgørenhed. Nu har Kira tilbudt CoolUnite at lave en charitytur den 29. aug. – 6. sep. 2021. Formålet er at samle penge ind til CoolUnites arbejde med at støtte nogle af de børn, der har allermest brug for det i Danmark. I år har Kira planlagt vandringen på caminoen i samarbejde med Risskov Rejser.

I mere end 1.000 år har pilgrimme vandret gennem det nordlige Spanien til byen Santiago de Compostela – til katedralen, hvor man formoder, at apostlen Jacobs jordiske rester ligger. Oprindeligt vandrede man af religiøse grunde. Nu går mange for at prøve grænser af, for at opleve naturen eller for at få en spirituel oplevelse. Da de færreste moderne mennesker kan afse tid – og måske heller ikke har overskud til hele Caminoens 900 km – har vi sammensat vores vandring på Caminoen, så du vandrer de sidste ca. 140 km fra Triacastela til Santiago de Compostela. Vi har lagt vægt på, at det skal være en komfortabel oplevelse. Derfor overnattes der på hotel, og din bagage bliver hver dag transporteret til det næste hotel. Du kommer til at vandre gennem Galiciens smukke og kuperede landskaber, følger stier forbi kirker og klostre – helt på samme måde som pilgrimme har gjort det i århundreder og med helt det samme mål: byen Santiago de Compostela. Her deler vi vores glæde med andre solbrændte vandrere og deltager i pilgrimsmessen, hvor verdens største røgelseskar svinger gennem kirkerummet. På hele turen ledes du af en kyndig rejseleder, der selv har vandret Caminoen flere gange.

Glæd dig fordi
• vandringen i pilgrimmenes fodspor er en lise for krop og sjæl
• du oplever Caminoen på den komfortable måde
• bagagen bliver transporteret fra hotel til hotel
• dagsruterne er overkommelige
• der er ekstra tid til at nyde stemningen i Santiago de Compostela
• der er maks. 14 deltagere på vandreturen
• rejselederen har selv været på flere pilgrimsvandringe

Programmet kan du se her
Tilmelding sker til Risskov Rejser på e-mail: verden@risskov.com eller på tlf: 70 22 66 00.

Østjylland samler ind

I Østjylland samler ind kæmper en række hold i flere størrelser og typer mod hinanden om at samle ind til udsatte og sygdomsramte børn. Det hele gøres on air på Radio Alfa.
CoolUnite og Radio Alfa afholder “Østjylland samler ind” fra mandag den 21/9 – 2020 til og med mandag den 5/10 – 2020. Vi har sammen med Radio Alfa fundet 8 hold, som sammen skal forsøge at samle så mange penge ind som muligt. Radio Alfa dækker dysten, og når det hele er overstået donerer CoolUnite og Radio Alfa alle pengene til udsatte og syge børn, herunder det nye børnehospice på Djursland – Strandbakkehuset.
 
Vi har samlet et flot felt, som sammen og hver for sig vil gøre alt, hvad de kan for at gøre en kæmpe forskel for udsatte og sygdomsramte børn.
Der skal lyde en kæmpe TAK til de deltagende hold og Radio Alfa.
 
Tak, Tak, Tak!!!!

Scare House 

Scare House vender tilbage! I får en her time, og I skal booke jer ind til et specifikt tidspunkt. Scare House skræmmer dig og dine venner fra vid og sans. Samtidig er du med til at støtte udsatte børn.

Elsker du, når det løber koldt ned af ryggen, når spøgelsernes kolde gys går igennem dig, og når natten synes allermest mørk?

Scare House vender tilbage på et nyt hjemsøgt sted. Stå ansigt til ansigt med din frygt og lad os føre jer igennem de uhyggelige omgivelser. 

Tag dine venner eller kolleger under armen og få en oplevelse I aldrig vil glemme.

Al overskud fra Scare House går til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

 

Køb din billet her.
Datoer & 
åbningstider: Endnu ikke planlagt
Sted: Annonceres snart
Praktisk: I bliver ført igennem arrangementet på 60 min. og i grupper af 8-10 personer. Husk praktisk tøj. Ved ankomst får i først en orientering, hvorefter I bliver sendt igennem Scare House. Billetter giver adgang til en person pr. billet.
Anbefalet alder: 15 år+ (eller i følge med voksen)
Pris:

CoolUnite Open 

Slå et slag til fordel for sygdomsramte og udsatte børn 11. september 2020 hos Aalborg Golfklub.

OPDATERING: GOLFTURNERINGEN ER AFLYST OG BLIVER UDSAT TIL 2021.

CoolUnite Open afvikles hos Aalborg Golf Klub 11. september 2020 og turneringen er åben for alle golfere. Dagen byder på sjove konkurrencer, gode indlæg og flotte præmier. Vi garanterer dig en god oplevelse med både fagligt og underholdende indhold. Overskuddet går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Holdturnering
Et hold består af 4 spillere: en holdkaptajn og tre medspillere. Holdet skal have et navn.
Der er plads til 20 hold på dagen.

Pris: DKK 7.000,- pr. hold. Beløbet omfatter golf, forplejning, muligheden for at vinde flotte præmier samt middag med præmieoverrækkelse lige efter turneringen. Ønskes deltagelse af yderligere personer til aftenens gallamiddag, er kuvertprisen DKK 1000.

Når du har oprettet din tilmelding modtager du en faktura for din tilmeldelse. Tilmelding er bindende når beløbet er betalt.
Overskuddet fra turneringen går ubeskåret til udsatte og sygdomsramte børn igennem CoolUnite Fonden.

Program og baneinfo
Se program og baneinfo i brochuren.

Tilmelding: Tilmelding foregår her. Tilmelding kræver DGU-nummer på alle fire holdmedlemmer.
Dato og starttidspunkt: 2021
Mere information: find program, baneinfo samt meget mere i vores brochure. Klik her.
Spørgsmål? Kontakt venligst Henriette Dalby Madsen.

COVID-19 information
Coronavirusset har ændret de fysiske rammer for vores måde at mødes på, og ved CoolUnite Open har vi i samarbejde med vores venues indrettet eventet således, at det lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Velkommen til SOME Charity Dysten 2020

Det er en stor fornøjelse for CoolUnite at præsentere Danmarks 6 modigste virksomheder.

Fra mandag den 31. august 2020 og 3 uger frem afholder CoolUnite indsamlingsprojektet ”SOME CharityDysten”.

Vi har fundet 6 dygtige virksomheder og lånt dem alle 10.000 kroner. Det er nu op til de 6 virksomheder, at samle så mange penge ind som muligt på 3 uger i en konkurrence imod hinanden.

Der er ingen regler i konkurrencen – alle kneb gælder – det handler om at være kreative, dygtige og få aktiveret sit netværk.

De 6 virksomheder er rekrutteret på baggrund af, at de alle er dygtige og nytænkende indenfor deres felt. Det er en række knalddygtige personer og virksomheder, der de næste 3 uger skal kæmpe til fordel for CoolUnite.

De 6 deltagere i SOME CharityDysten er :

www.granturismo.dk

www.luksusbaby.dk

www.mackabler.dk

www.rosaudenfilter.dk

www.murermesterhedegaard.dk

www.makeinfluence.com

SuperDysten

SuperDysten blev for første gang holdt den 9.-27. september på Radio Alfa. 6 virksomheder dyster ‘on air’ om at samle mest ind til CoolUnite Fonden.
Seks firmaer låner 10.000 kroner af CoolUnite, som de på bedste vis skal få til at yngle. Samtidig følges de seks virksomheder i radioen, og igennem den næste tid skal virksomhederne ved hjælp af arrangementer, konkurrencer og andre kreative tiltag få overskuddet til at vokse og engagere lyttere, kunder og erhvervspartnere. Efter tre uger krones vinderen on air.

Overskuddet går 100% ubeskåret udsatte og sygdomsramte børn.

 

Cool Car Race

Cool Car Race er et årligt velgørenhedsløb, der afholdes af Coolshop. Formålet med dette event er at indsamle penge til CoolUnite. CoolUnite modtager hele overskuddet. 

Cool Car Race er et velgørenhedsarrangement der blev etableret af Coolshop og vores formand Jacob Risgaard. Formålet er klokkeklart: At hjælpe børn, der har brug for en ekstra håndsrækning. Overskuddet fra Cool Car Race går helt ubeskåret til CoolUnite fonden.

Cool Car Race handler ikke om at komme først i mål – det handler om turen, oplevelserne og at have den rette ånd. Lyden og synet af 20.000 eksotiske hestekræfter er blot en bonus. Formålet med at køre rundt i ind- og udland er at formidle det gode budskab til så mange som muligt.

I 2018 slog Cool Car Race rekord og samlede DKK 1.571.531,57 ind til det gode formål. Igen i 2019 slog Cool Car Race alle rekorder og samlede DKK 2.104.899,31 ind til CoolUnite.

Facts
Cool Car Race har været afholdt ni gange og har haft mere end 150 deltagere. Gennem de sidste ni år har Cool Car Race formået at indsamle over 6 millioner kroner til velgørenhed.

Besøg Cool Car Races hjemmeside for at læse mere.

Følg CoolUnite på de sociale medier

#Coolunite