Om CoolUnite

Formål

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden vil skabe gode oplevelser og bidrage til, at børnene får en nemmere hverdag. Fondens formål søges opfyldt ved:

Gode oplevelser og bidrag til, at disse børn får en nemmere hverdag via bidrag og donationer fra egne aktiviteter (eksempelvis arrangementer, koncerter mv.) direkte til disse børn.

Derudover vil fonden yde bidrag og donationer til andre organisationer med almenvelgørende eller på anden måde almennyttige formål, der er i overensstemmelse med CoolUnite Fondens formål.

CoolUnite Fonden vil samarbejde med andre hjælpeorganisationer, relevante offentlige myndigheder og erhvervsdrivende virksomheder om at indsamle og støtte det fælles formål.

Hvem er vi?

Lad dig ikke skræmme af størrelsen, vi har store ambitioner.

Jacob Risgaard // Formand

Kontakt os

Kontakt CoolUnite hvis vi skal tage en snak, du vil vide mere om os, hvordan du kan støtte eller noget helt fjerde.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du og/eller din virksomhed en idé til, hvordan I kan støtte CoolUnite og de børn, vi hjælper, er du meget velkommen til at kontakte os med dit forslag. Dette kunne f.eks. være i forbindelse med gavedonationer eller saftevandssalg fra jeres garage. Ingen ideer er for dumme eller for små. Skiv til os via kontaktformularen nedenfor. Vi elsker intiativtagere!

Ved kontakt til CoolUnite registreres navn, e-mailadresse, organisation/forening samt evt. telefonnummer sammen med de oplysninger du sender om din projektidé. Oplysningerne anvendes til at sende dig bekræftelse, vurdere din projektidé samt til at svare dig. Kun relevante medarbejdere hos CoolUnite fonden har adgang til oplysningerne. Oplysningerne videregives ikke og opbevares i maksimalt et år, hvorefter de slettes eller anonymiseres. Du kan også henvende dig til info@coolunite.com for at få mere information om vores persondatapolitik.

Ambassadører

Vi er hos CoolUnite stolte over at have disse mennesker med på vores hold.
Du kan møde vores ambassadører rundt i Danmark til de kommende events.
De glæder sig til at møde dig!

Daniel Svensson

Bestyrelse

Christian Løth

Mark Nielsen

Niels David Nielsen

Lea Kronborg

Henriette Dalby Madsen

Samarbejdspartnere